«Γελάω με την αντίληψη «εγώ και ο θίασος μου». Το μισό ελληνικό θέατρο ξέρει πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι 100% και μάλιστα χωρίς να γνωρίζω μερικούς τους πήρα τηλέφωνο και τους έλεγα μπράβο».
«Να μπει μια κόκκινη γραμμή στο ότι μπορείς να έρθεις, αλλά ως εκεί. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να σταματήσει αυτή η αρχή του ενός. Δεν είναι προσωπικό, είναι ομαδικό το σπορ».
«Αν ερχόταν και σε μένα μήνυση πάλι θα γέλαγα! Δεν υπάρχει άνθρωπος στο θέατρο που να μην ξέρει το πρόβλημα. Αν λάμβανα και εγώ μια αγωγή, όπου έχω λάβει τουλάχιστον 20, θα πήγαινα στον πρόεδρο της έδρας και θα έλεγα με αλήθεια και ειλικρίνεια την εμπειρία μου. Η εμπειρία μου είναι απτή και την έζησαν δεκαπέντε άνθρωποι που ήμασταν στο θέατρο. Η εμπειρία μου όμως είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Δηλαδή έχει πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει και εμείς ασχολούμαστε με ένα μυρμήγκι».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή