MasterChef: «Χαμός» στο Twitter για τον Δημήτρη Ταϊρίδη της «Μπόμπενας» - Το κοινό τον θέλει εκτός διαγωνισμού

MasterChef: «Χαμός» στο Twitter για τον Δημήτρη Ταϊρίδη της «Μπόμπενας» - Το κοινό τον θέλει εκτός διαγωνισμού

Πέρα από τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι μαγειρικής, το κοινό δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της «Μπόμπενας» - Δείτε τις αντιδράσεις τους στο Twitter

tairidis
Πέντε χρόνια μετά το κλείσιμο της «Μπόμπενας», ο Δημήτρης Ταϊρίδης διαγωνίζεται στο MasterChef και παρόλο που αρχικά, συγκίνησε το κοινό με την ιστορία του μαγαζιού του και την επιθυμία του να το ανοίξει ξανά, πλέον θεωρείται από πολλούς, ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού.

Όχι μόνο οι συμπαίκτες του, αλλά και οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει να εναντιώνονται στον Δημήτρη Ταϊρίδη, λόγω των δηλώσεων και της συμπεριφοράς του.

Στο χθεσινό επεισόδιο, κατάφερε να εκνευρίσει ακόμα και τον Σωτήρη Κοντιζά, με την επιλογή του ως αρχηγός να βάλει τον Νίκο να φτιάξει αυγά μπένεντικτ, επειδή «ο τολμών νικά».

Φανερά εκνευρισμένος τότε, ο Σωτήρης Κοντιζάς απάντησε στον Ταϊρίδη: «Ε όχι. Είναι αυτό που ακούμε από τις οντισιόν που έρχεστε και ρωτάμε: “Πόσες φορές το ‘χεις προβάρει;" και λέτε: "Πρώτη φορά σήμερα, γιατί ο τολμών νικά”. Ε όχι ρε 'συ, δεν είναι αυτό. Δημήτρη μου, ο τολμών νικά όταν δεν έχεις επιλογές, όταν όμως έχεις επιλογές και μπορείς στρατηγικά να κάνεις κάποια πράγματα, ε όχι, δεν το λες αυτό!».

Ωστόσο, ακόμα και οι επιλογές που έκανε ως αρχηγός της Μπλε ομάδας δεν έδειξαν να φέρνουν αποτέλεσμα και μαζί με τους συμπαίκτες του βρέθηκαν μπροστά στους κριτές. Αν και όλοι είχαν εκνευριστεί μαζί του, τα πράγματα «εκτροχιάστηκαν», όταν αντί να παραδεχτεί τα λάθη που έκανε και να βγάλει τον εαυτό του στον... τάκο, εκείνος επέλεξε να θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Βασίλη.

Ο ίδιος ωστόσο, ανεπηρέαστος από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του, δήλωσε στην κάμερα του MasterChef: «Εδώ είμαι, βαράτε, κανένα πρόβλημα! Έχω αντιμετωπίσει πολλά στη ζωή μου και αυτά είναι για μένα παιχνίδι».

Δείτε πώς αντέδρασαν οι χρήστες του Twitter:

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με τεθωρακισμένα σήμερα στο Κίεβο προβλέπουν Ουκρανοί αξιωματούχοι - «Η πιο δύσκολη μέρα του πολέμου»

Άνοδος 2% στην τιμή του πετρελαίου, πάνω από τα 100 δολάρια παραμένει το μπρεντ

Ο Σον Πεν βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης