Σον Πεν: Βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή

Σον Πεν: Βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή

«Η χώρα μας του είναι ευγνώμων για την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ουκρανική κυβέρνηση

Pen_-Zele_Exof
Ο Σον Πεν βρίσκεται στην Ουκρανία πριν από τη ρωσική εισβολή. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός συλλέγει στοιχεία και υλικό καθώς ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τα γεγονότα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που είναι γνωστός για την ανθρωπιστική του δράση βρέθηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου της ουκρανικής κυβέρνησης στο Κίεβο και παρακολούθησε από κοντά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να μιλούν για την κρίση.

Πιο συγκεκριμένα φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ξένα μέσα απεικονίζουν τον Σον Πεν να παρακολουθεί τις ενημερώσεις της ουκρανικής κυβέρνησης από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι με μεγάλη προσήλωση ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είναι διατεθειμένος να μείνει στην εμπόλεμη ζώνη.
Μάλιστα για την παρουσία του Σον Πεν η ουκρανική προεδρία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Αμερικανός ηθοποιός και κινηματογραφιστής, ο νικητής Όσκαρ Σον Πεν έφτασε στην Ουκρανία. Ο σκηνοθέτης ήρθε στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας. Ο Σον Πεν είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία. Η χώρα μας του είναι ευγνώμων για την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας. Ο ηθοποιός επισκέφθηκε το Γραφείο του Προέδρου και βρέθηκε στην ενημέρωση Τύπου του συμβούλου του επικεφαλής του Γραφείου του Αρχηγού Κράτους Mikhail Podol και της Αντιπροέδρου-υπουργού Επανένταξης στα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας, Irina Vere Ουκ. Μίλησε στους δημοσιογράφους, στους στρατιωτικούς μας, είδε πώς υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας. Ο Σον Πεν επιδεικνύει το θάρρος που πολλοί άλλοι, ειδικά οι δυτικοί πολιτικοί, στερούνται. Όσο περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι, αληθινοί φίλοι της Ουκρανίας, υποστηρίζουν τον αγώνα για ελευθερία, τόσο πιο σύντομα θα είναι δυνατό να σταματήσει τη μαζική επίθεση η Ρωσία. Ο σκηνοθέτης έχει ήδη φτάσει στην Ουκρανία από τον Νοέμβριο του 2021. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ντοκιμαντέρ επισκέφθηκε το Πριαζόφ και συνομίλησε με τον ουκρανικό στρατό».
Zeleznik-Penn
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντομίρ Ζελένσκι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από την συνομιλία που είχε με τον Σον Πεν μετά το τέλος της ενημέρωσης



Κλείσιμο
Η τελευταία επίσκεψη του Σον Πεν στην Ουκρανία ήταν τον Νοέμβριο του 2021.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πανό «stop war» από Νάπολι και Μπαρτσελόνα


Τέλος στο ειδύλλιο Weeknd - Τζολί, o ράπερ εθεάθη με την κολλητή της πρώην του


Ο Στίβεν Κινγκ για την εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν στέκεσαι δίπλα, όταν ένα μεγάλο παιδί σπάει στο ξύλο ένα μικρό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης