Για το φετινό Survivor μίλησε οΜπο και δεν δίστασε να αναφερθεί στους παίκτες που συμμετέχουν.
Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε αρχικά στη δική του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.
Όπως ανέφερε, όταν συμμετείχε ο ίδιος, με τη φίλη τουΛάουρα Νάργεςμιλούσαν στα γερμανικά, προκειμένου να μην τους καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι παίκτες και μάλιστα, βοηθούσαν ο ένας τον άλλο στα παιχνίδια των ερωτήσεων.
«Στο ριάλιτι εγώ και η Λάουρα λέγαμε τα μυστικά μας στα γερμανικά. Και στα παιχνίδια το ίδιο κάναμε με τις απαντήσεις για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά.
Παραδέχτηκε μάλιστα, πως ο μόνος λόγος που πήγε στοSurvivorήταν ο οικονομικός και εξήγησε μάλιστα, πως οι ομάδες δεν λάμβαναν τότε τις ίδιες αμοιβές με αυτές που παίρνουν οι παίκτες σήμερα.
Όσο για τους παίκτες που αγωνίζονται φέτος, ο Μπο δήλωσε: «Με τον Κατσαούνη δεν θα γινόμουν ποτέ φίλος. Την Ασημίνα την ξέρω από πριν, είναι πολύ καλό κι ευαίσθητο παιδί».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς