Το MasterChef έχει ξεκινήσει και πάλι δυναμικά, με πολλούς υποψηφίους να διεκδικούν την ανάδειξή τους στον καλύτερο μάγειρα της φετινής σεζόν. Ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο, διαγωνιζόταν μαζί με τον Σταμάτη η Ελπίδα Μορφούλη, που την έχουμε δει ξανά σε παλαιότερο ριάλιτι μαγειρικής και πιο συγκεκριμένα στο Hell’s Kitchen του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Έκτορα Μποτρίνι.
Η 36χρονη μαγείρισσα συμμετείχε το 2018 μαζί με άλλους 19 μάγειρες, αλλά δεν είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού. Στο MasterChef πάντως πέρασε τις οντισιόν, με θετικές ψήφους από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη.
Δείτε απόσπασμα από την Ελπίδα στο Master Chef και ακολουθεί το βίντεο με τη συμμετοχή της στο Hell’s KitchenQ:
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3