Καταπέλτης είναι σε συνέντευξή του οΤζώνυ Θεοδωρίδηςγια τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιπππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» ρωτήθηκε για για τις αποκαλύψεις στο θέατρο σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Μάλιστα απάντησε στο πώς αντέδρασε όταν άκουσε ότι ο Λιγνάδης κι ο Φιλιππίδης κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.
«Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης για μένα προσωπικά είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα. Δεν γουστάρω να μιλάω καθόλου για «αποκόμματα εφημερίδων» όπως και αυτοί οι δύο αλλά για οποιονδήποτε κάνει χρήση βίας σε άλλους ανθρώπους. Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους. Λυπάμαι μόνο γιατί όλοι μίλησαν τόσο αργά», απάντησε χαρακτηριστικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.
Καθώς ο τρόπος που παρέχονται πλέον οι υπηρεσίες αλλάζει με τη δύναμη της τεχνολογίας, οι εταιρικές επικοινωνίες αποκτούν κι αυτές έναν νέο χαρακτήρα. Οι επιχειρήσεις που θέλουν να υπάρχουν στο σήμερα, αδιαμφισβήτητα καλούνται να εκσυγχρονιστούν και να εισάγουν νέες τεχνολογίες στη ροή εργασιών τους.
Η ωραιότερη εποχή του χρόνου μάς εμπνέει να αναζητήσουμε χρώματα, στυλ και νέα μοτίβα για να ανανεώσουμε τη βεράντα και τον κήπο μας και να εναρμονιστούμε με την αναγέννηση της Φύσης!
Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, η διατήρηση ενός υγιούς βάρους και η μείωση του καφέ και του αλκοόλ είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες σύλληψης