O Νίκος Κοκλώνης απάντησε στην Ελένη Δήμου για το J2US: «Με στενοχώρησες»

O Νίκος Κοκλώνης απάντησε στην Ελένη Δήμου για το J2US: «Με στενοχώρησες»

«Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου»

koklonis-dimou
Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελένης Δήμου αναφορικά με τη συμμετοχή της στο J2US, ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε, λέγοντας ότι στενοχωρήθηκε με όσα σχολίασε η δημοφιλής τραγουδίστρια. 

Η Ελένη Δήμου σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4», ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγα στο J2US για καθαρά οικονομικούς λόγους ούτε για την αναγνωρισιμότητα, ούτε για να ξαναθυμηθούν την καριέρα μου. Είμαι ο τύπος που δε θέλω να καταπιέζομαι και να μη μιλάω. Σπάω αυγά. Αισθάνθηκα ότι… όχι ότι αδικήθηκα. Με παρέσυρε ο Μαρίνος είχε προσδοκίες και μου έλεγε ότι θα κερδίσουμε. Πείστηκα. Το φυσιολογικό ήταν να έρθουν τα πράγματα όπως ήρθαν. Ούτε ο Μαρίνος φαντάζομαι θέλει να γίνει τραγουδιστής αλλά ούτε και εγώ να κάνω νέα καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν είναι μια χαρά απλά όταν είμαστε σε μια εκπομπή και έρχονται σε εσένα τρεις και σε βάφουν και σε μένα ένας, βλέπεις τη διαφορά. Σε ντύνουν, έχεις τα καλύτερα και εγώ δεν τα έχω, βλέπεις τη διαφορά. Λες, οκ παιδιά, δε τρέχει τίποτα… Εκεί μου βγήκε ένας θυμός με την έννοια του ότι το έβλεπα αλλά παρασύρθηκα από τον Μαρίνο που το ήθελε».

Ο Νίκος Κοκλώνης, απάντησε στα λεγόμενα της τραγουδίστριας μέσω Twitter, ανεβάζοντας μια κοινή τους εμφάνιση από την επιτυχημένη εκπομπή: «Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, «είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί» -και δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες . Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου.Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας».

To tweet του Νίκου Κοκλώνη:


Ειδήσεις σήμερα:

Έφυγε ο «Διομήδης», έρχεται ηλιόλουστο τριήμερο

Με γρήγορα βήματα η διαδικασία για τη διπλή αύξηση του κατώτατου μισθού

Ο Κάνιε Γουέστ αγωνίζεται να κάνει την Κιμ Καρντάσιαν να ζηλέψει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης