Η Ελένη Δήμου για το J2US: «Κάποια παιδιά είχαν μπει εκεί για χαβαλέ»

Η Ελένη Δήμου για το J2US: «Κάποια παιδιά είχαν μπει εκεί για χαβαλέ»

H γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο μουσικοχορευτικό show, τη συνεργασία της με τον Μαρίνο Κόνσολο και αναφέρθηκε στην πολυσυζυτημένη ανάρτησή της

eleni-dimou
Η Ελένη Δήμου μίλησε ανοιχτά για την συμμετοχή της στο J2US, την συνεργασία της με τον Μαρίνο Κόνσολο και τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει.

Η γνωστή τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και δήλωσε αρχικά πως η συμμετοχή της στο λαμπερό show του Alpha ήταν ακόμα και για εκείνη μία «τεράστια έκπληξη».

«Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω κάποια καριέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch2xsxmrr28p-st)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του τελικού και εξήγησε πως ο Μαρίνος Κόνσολος ήταν εκείνος που την παρέσυρε και την είχε πείσει για τη «σίγουρη νίκη» τους.

«Να πω την αλήθεια, ο Μαρίνος Κόνσολος με παρέσυρε. Είχε προσδοκίες ότι θα κερδίσουμε και πείστηκα κι εγώ. Αν και το φυσιολογικό είναι να ερχόντουσαν τα πράγματα όπως και ήρθαν. Ούτε ο Μαρίνος θέλει να γίνει τραγουδιστής, αλλά ούτε κι εγώ να κάνω καινούρια καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν, μια χαρά ήταν», εξήγησε.

Βέβαια, η ανάρτηση που είχε κάνει προ ημερών, αναφερόμενη σε «στημμένα παιχνίδια» δε συνάδει με τα λεγόμενά της. Θέλοντας να «απολογηθεί», η Ελένη Δήμου δήλωσε: «Μου βγήκε ένας θυμός, κάποιους τους πρόσεχαν περισσότερο. Ενώ το έβλεπα το αποτέλεσμα, παρασύρθηκα από τον Μαρίνο Κόνσολο, ο οποίος το ήθελε ρε παιδί μου. Θα ήμουν περήφανη για τον Μαρίνο και θα ένιωθα ότι έχω συμβάλει κι εγώ για να κερδίσει, αυτό ήθελα. Κατά τ’ άλλα, μια χαρά ήταν, δεν τρέχει και τίποτα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch2ydkhvkv2h-st)

Παρόλα αυτά, όπως και τόνισε, σε καμία περίπτωση δε θα συμμετείχε ξανά σε κάτι παρόμοιο. «Είπα πολλές φορές: "τι δουλειά έχω εγώ εδώ;". Στην αρχή είπα: "Χριστέ μου τι έχω κάνει; Γιατί το κάνω τώρα εγώ αυτό;", αλλά μετά μου πέρναγε. Κάποια παιδιά είχαν μπει για χαβαλέ εκεί μέσα, δεν ήξεραν τίποτα και εμένα αυτό με τρελαίνει. Δεν θα το ξαναέκανα ποτέ, δε με γοήτευσε σαν εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά. 




Ειδήσεις σήμερα:

Βαλλιστική και DNA «έδειξαν» ότι ο οδηγός ήταν ο νεκρός Ρομά, λέει ο Κούγιας για την καταδίωξη στο Πέραμα

Η Βόρεια Κορέα έκανε, τη δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα, δοκιμή «βαλλιστικού πυραύλου»

Προειδοποίηση από τον FDA: Γιατί τα self test δεν πρέπει να γίνονται στο λαιμό αντί για τη μύτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης