Κιμ Καρντάσιαν: Μάταια προσπαθεί ο Κάνιε Γουέστ να την κάνει να ζηλέψει - Αδιαφορεί για την σχέση του με την Τζούλια Φοξ

Κιμ Καρντάσιαν: Μάταια προσπαθεί ο Κάνιε Γουέστ να την κάνει να ζηλέψει - Αδιαφορεί για την σχέση του με την Τζούλια Φοξ

Η Αμερικανίδα σταρ δεν δείχνει να ζηλεύει ούτε στο ελάχιστο, παρά τις προσπάθειες του ράπερ να τραβήξει την προσοχή της μέσα από τη νέα σχέση του με την Τζούλια Φοξ

kanye-kardashian-arthro
Αν το σχέδιο του Κάνιε Γουέστ είναι να τραβήξει την προσοχή της πρώην του, Κιμ Καρντάσιαν, και να την κάνει να ζηλέψει, βγαίνοντας με την Τζούλια Φοξ, τότε δεν έχει καταφέρει, ακόμα τουλάχιστον, τίποτα.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ:
κιμ_κανιε


Πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον της σταρ του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» δήλωσαν στο Page Six ότι εκείνη «δεν ενοχλείται» από τον τρόπο που ο Γουέστ φλερτάρει τη Φοξ.

Ο 44χρονος ράπερ και σχεδιαστής μόδας προσπαθεί να κατακτήσει την καρδιά της Ιταλοαμερικανίδας ηθοποιού, αγοράζοντάς της ακριβά ρούχα από τους αγαπημένους σχεδιαστές της πρώην γυναίκας του, Κιμ Καρντάσιαν«Δεν την ενοχλεί καν να τη στγκρίνουν με την Φοξ. Γνωρίζει ότι ο Κάνιε Γούεστ είναι σχεδιαστής και ένα δημιουργικό άτομο. Πάντα έδειχνε την αγάπη και τη στοργή του σε αυτήν που του αρέσει, δωρίζοντάς της ρούχα» ανέφερε μία πηγή.

Κλείσιμο


Ο Κάνιε Γουέστ έχει βγει για ποτό και φαγητό με την 31χρονη ηθοποιό -πρωταγωνίστρια στην ταινία «Uncut Gems»- στα αγαπημένα μπαρ και εστιατόρια της πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, συμπεριλαμβανομένου του NYC's Carbone, από τότε που πέρασαν μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μαϊάμι.

Ο Κάνιε Γουέστ και η Τζούλια Φοξ:

ξθλια


Ωστόσο, πρόσωπά από το περιβάλλον της 41χρονης, επιτυχημένης επιχειρηματία, υποστηρίζουν ότι εκείνη έχει «προχωρήσει στη ζωή της, μετά από τον χωρισμό της από τον Κάνιε Γουέστ» και «τώρα αισθάνεται ελεύθερη», που έχει ξεκινήσει μία νέα σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Μάλιστα, ο 28χρονος κωμικός ηθοποιός «της βγάζει το καλύτερό της εαυτό» αναφέρουν φίλοι του ζευγαριού.

H Kιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον:

pete-kim-04


Στην πραγματικότητα, η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία είναι πάντα περιποιημένη και εκθαμβωτική, τώρα ανησυχεί λιγότερο για το τι θα φορέσει και την εξωτερική της εικόνα, καθώς δεν πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις με τον Κάνιε Γουέστ. Προφανώς, αυτές τις ημέρες προτιμά άνετα ρούχα, όπως φόρμες, και αποφεύγει το μακιγιάζ. «Την νοιάζει απλώς να είναι ευτυχισμένη και ήρεμη, όχι αν έχει ντυθεί τέλεια» σημείωσε μία πηγή.

Ύψιστη προτεραιότητα της Κιμ Καρντάσιαν είναι να διατηρήσει καλή σχέση με τον Κάνιε Γουέστ, αφού μαζί του έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. «Η Κιμ θέλει να βλέπει τον Κάνιε χαρούμενο και θέλει μόνο όμορφα πράγματα να συμβαίνουν σε αυτόν, επειδή είναι πολύ σημαντικός για τα παιδιά τους» εξήγησε ένα οικείο πρόσωπο της διάσημης Αμερικανίδας.

H Kιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ και τα τέσσερα παιδιά τους:

oikogenia


Η Kιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από επτά χρόνια γάμου. Έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, την οκτάχρονη Νορθ, τον εξάχρονο Σεντ, την τρίχονη Σικάγκο και τον δίχρονο Ψαλμ.




Ειδήσεις σήμερα:

Φοβερό τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο 35χρονος οδηγός της - Δείτε βίντεο

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Το FBI συνέλαβε τον ιδρυτή της ακροδεξιάς οργάνωσης «Oath Keepers»

Στοιχεία για θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού προαναγγέλλει η χήρα Τσοχατζόπουλου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης