Λένε πως οι Γερμανίδες είναι ψυχρές γυναίκες… Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει για την Χάιντι Κλουμη οποία αποδεικνύεται θερμή γυναίκα και δεν διστάζει να καλέσει δημοσίως τον άνδρα της στο κρεβάτι.
Πιο συγκεκριμένα η Γερμανίδα καλλονή ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία στην οποία έχει τυλίξει το γυμνό κορμί της με ένα σεντόνι.
Εκείνη στέκεται στη σκάλα του σπιτιού της και κάνει νόημα στον Τομ Κάουλιτζ να την ακολουθήσει στο κρεβάτι τους.
«Έλα να πάμε πίσω στο κρεβάτι», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας. Η Χάιντι μοιράστηκε ακόμα με τους διαδικτυακούς της φίλους τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της και τον σκύλο τους.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.