«Έχω περάσει κατάθλιψη, είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω» λέει ο Τάκης Ζαχαράτος

«Έχω περάσει κατάθλιψη, είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω» λέει ο Τάκης Ζαχαράτος

«Η αγωνία μου πάντα είναι να μην προσβάλλω κανέναν» τονίζει ο δημοφιλής performer

τακισ
Στην «Ελένη» βρέθηκε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο αγαπημένος performer μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε.

«Η Ματίνα Παγώνη είναι η αγαπημένη μου, είναι υπέροχη, θέλεις να την βλέπεις. Για να είμαι στην εποχή, χρειάστηκε να μπω και σε άλλες πόρτες που δεν είχα ανοίξει. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι που μιμούμαι με επιλέγουν με έναν τρόπο.

Ενεργειακά κάτι γίνεται. Θέλω να περάσω καλά με τον κόσμο, θέλω να έρχεται ο κόσμος και να γελάμε. Η αγωνία μου πάντα είναι να μην προσβάλλω κανέναν, να είμαι στην εποχή και να γελάσουμε» δήλωσε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Εν συνεχεία, τόνισε: «Συνήθως δεν έχω αρνητικά σχόλια και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό και νιώθω τυχερός. Δε μου αρέσει να προκαλώ.

Κατάλαβα ότι μπορείς να έχεις ένα ταλέντο, αλλά πρέπει να έχεις και το ταλέντο να σπας το γυαλί και να μπαίνεις στο σπίτι του άλλου, το ταλέντο πώς θα διαχειριστείς μετά την καριέρα σου. Για να έχεις διάρκεια, πρέπει να είσαι πολυτάλαντος, να βλέπεις μακριά, να μαθαίνεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgl0xfre6iwh-st)

Κλείσιμο
Σχετικά με την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Δεν μου έχει τύχει να βρω έναν άνθρωπο που να συμβαδίζουμε, αλλά νιώθω ευγνώμων για άλλα πράγματα».

«Έχω περάσει κατάθλιψη, είχα παχύνει πάρα πολύ, ντρεπόμουν να βγω έξω. Θυμάμαι που κατεβαίνω ένα πρωί να πάρω να φάω, με βλέπει ένας και μου λέει "Πώς έγινες έτσι εσύ;"» εξομολογήθηκε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στο παρελθόν.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά, απάντησε: «Βεβαίως θα το έκανα αν ήταν σειρά που ήμουν ωφέλιμος. Δεν έχω το ψώνιο να είμαι στην τηλεόραση. Για να είμαι κάπου, θέλω να νιώθω ωραία. Δεν μπορώ να είμαι κάπου που θα πιεστώ και δεν θα περάσω καλά».



Μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος δεν δίστασε να αναφερθεί στην απουσία της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, εκφράζοντας τη χαρά του για την επιστροφή της. «Μας έλειψες. Το λέω σαν τηλεθεατής κι όχι σαν φίλος. Έλειψες πολύ και ήταν συγκινητικό που ξαναήρθες και το πόσο καλή παρέα κάνεις. Είναι σαν να επανασυστήθηκες, σαν να ξαναγέννησες έναν νέο εαυτό, που μου αρέσει πάρα πολύ» υποστήριξε ο διάσημος performer, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Με βλέπεις διαφορετική; Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ματιά σου».

«Σε βλέπω διαφορετική. Είναι πολύ σημαντικό για ανθρώπους που έχουν μία πορεία να ξαναγεννούν τον εαυτό τους και να τον προσφέρουν στο 2021-2022. Κι εσύ το κάνεις αυτό. Οι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι το κάνουν αυτό. Δεν μένεις πίσω. Είναι πολύ σημαντικό. Κάνεις μαθήματα τηλεόρασης. Μαθήματα επικοινωνίας. Σε καμαρώνω. Είμαι περήφανος για εσένα» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγνοούμενη φοιτήτρια στη Γιούτα βρέθηκε στο υπόγειο του απαγωγέα της γυμνή και «καλυμμένη με κάρβουνα»

Πολικές θερμοκρασίες στα ορεινά της χώρας, πού άγγιξαν τους -9 βαθμούς Κελσίου

Τι αλλάζει στη ζωή μας με την Όμικρον - Τesting για τους εμβολιασμένους σε εστίαση και διασκέδαση για τις γιορτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης