Μαρία Κίτσου: Θα κινηθώ νομικά, έχουν γράψει τέρατα για μένα

Μαρία Κίτσου: Θα κινηθώ νομικά, έχουν γράψει τέρατα για μένα

«Να κατασκευάζουμε ειδήσεις για να διεγείρουμε τη φαντασία του κόσμου;», λέει με εκνευρισμό η ηθοποιός

Maria_Kitsou
Η Μαρία Κίτσου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και είχε πολλά να πει. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τη θεατρική παράσταση «Τρίτο στεφάνι» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την ίδια και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Πολλά ψέματα έχουν γράψει, πάρα πολλά. Κυρίως ψέματα έχουν γράψει. Αυτό με εξοργίζει. Πάνε να καρπωθούν την επιτυχία ενός ανθρώπου, πολλά αναξιόπιστα μέσα γράφουν ψευδείς ειδήσεις οι οποίες δυστυχώς μετά αναπαράγονται από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ.

Σε αυτό που έχει βγει τελευταία, θα υπάρξει συνέχεια. Έχει βγει κάτι τελευταία που έχει ξεπεράσει τα όριά μου. Θα κινηθώ νομικά. Υπάρχουν κάποια θέματα που δεν τα πιάνεις. Σε ένα περιοδικό είχε εξώφυλλο: “η μάχη της Κίτσου με τη λευχαιμία”. To πήρα χαμπάρι πολύ καιρό μετά, μου το είπαν. Ήταν ένας πολύ πομπώδης τίτλος που σε κάνει να το αγοράσεις και μέσα στο άρθρο έγραφε ότι δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα μου που πέθανε από λευχαιμία. Πολύ ξεφτιλισμένα πράγματα.

Το δημοσίευμα για το οποίο θα πάω δικαστικά έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Ο κόσμος σίγουρα ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή των ατόμων που θαυμάζει αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι να πούμε, τι να κάνουμε; Να κατασκευάζουμε ειδήσεις για να διεγείρουμε τη φαντασία του κόσμου; Αν υπάρξει κάτι θα βγω να το πω, και δεν θα το κρύψω. Τρία χρόνια τώρα έχουν γράψει τα τέρατα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μαζί μου μόνο», είπε η Μαρία Κίτσου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgfpruaskppd-st)


Μέσα σε όλα, η πρωταγωνίστρια από το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη καθώς και τα δημοσιεύματα που αφορά την προσωπική της ζωή.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Η ζωή είναι ένας στρόβιλος. Έχει τα πάνω της, τα κάτω της, τα άσχημα της, τα ευχάριστα της. Έχει επιτυχίες και δραματικά γεγονότα αλλά το θέμα είναι να αγαπάς τον στρόβιλο. Δεν υπάρχει άλλη ευτυχία παρά μόνο ζωή και πρέπει να την αγαπάς με ότι κι αν σου φέρει. Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά είμαι φύσει αισιόδοξη. Βεβαίως και έχω συμβουλευτεί ειδικό. Και ψυχοθεραπεία έχω κάνει στο παρελθόν και κάνω ακόμα. Νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε έναν σύμβουλο με το που γεννιόμαστε. Δεν γίνεται αλλιώς, η ζωή είναι μια τρέλα» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Φυσικά και το καταλάβαινα, ήταν πολύ δύσκολο. Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει και είχα φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω άνθρωπο. Πάντα υπήρχε όμως η κραυγή για ζωή και η κραυγή για βοήθεια, δεν το πέρασα ποτέ μόνη μου». «Ζητούσα από τους δικούς μου ανθρώπους να με στηρίξουν, έκανα την θεραπεία μου, την αγωγή μου και βγήκα από το σκοτάδι μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgfpo9d02v09-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τρικυμία» στο «Ράδιο Αρβύλα» εξαιτίας του revenge porn

GNTM 4: Το... Πρόγευμα στα Τίφανις και τα αποτελέσματα από το πρώτο μέρος του τελικού - Δείτε βίντεο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπίλλι Άιλις για το πορνό: «Μου κατέστρεψε τον εγκέφαλο» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης