Κλόντια Σίφερ: Από τις πασαρέλες στην αγγλική ύπαιθρο - Διασκεδάζει με... καραόκε, κρασί και «Φιλαράκια»

Κλόντια Σίφερ: Από τις πασαρέλες στην αγγλική ύπαιθρο - Διασκεδάζει με... καραόκε, κρασί και «Φιλαράκια»

Συνέντευξη της Γερμανίδας καλλονής στην εφημερίδα «The Guardian» - «Το μόνο που ξέρω να μαγειρεύω, είναι τηγανίτες μήλου και μακαρόνια μπολονέζ» παραδέχεται - Η ζωή με τον άντρα της και τα τρία παιδιά της

shiffer-main
Μόνο το Σαββατοκύριακο δεν βάζει ξυπνητήρι. Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, ξυπνάει στις 7 το πρωί και φτιάχνει πρωινό για τα παιδιά της. «Ζούμε στην αγγλική ύπαιθρο...» λέει στην εφημερίδα «The Guardian» η Κλόντια Σίφερ, η Γερμανίδα πρώην μοντέλο, που έκανε πασαρέλα, κόβοντας την ανάσα.

Μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ, τη Ναόμι Κάμπελ, τη Λίντα Εβαντζελίστα, την Κρίστι Τέρλινγκτον, την Στέφανι Σέιμουρ, την Τατιάνα Πάτιτζ και την Ελενα Κρίστενσεν, σχημάτισαν την πιο περιζήτητη ομάδα καλλονών των 90’s. Θηλυκές, εκρηκτικές, ξεχωριστές, high fashion, τα αγαπημένα κορίτσια των φωτογράφων, των περιοδικών, των σχεδιαστών, των brands, των party planners, των αντρών και των κοριτσιών. Η Κλόντια, όμως, ήταν πάντα η ήσυχη δύναμη της ελιτίστικης αυτής παρέας. Η λιγότερο κοσμική, η φαινομενικά ντροπαλή, η σαφώς διακριτική, η επιλεκτικά ομιλητική.

Σήμερα, η 51χρονη Γερμανίδα είναι μητέρα τριών ετών και αθεράπευτα ρομαντική. «Μου αρέσει η φύση. Κι όταν βρέχει, κοιτάζω τα σύννεφα» υποστηρίζει .

Από μαγειρική, η Κλόντια παραδέχεται ότι το μόνο που ξέρει να φτιάχνει είναι τηγανίτες μήλου, μία συνταγή της μητέρας της και μακαρόνια μπολονέζ: «Αυτά είναι τα μόνα πράγματα που μπορώ να μαγειρέψω».

Το καλοκαίρι, όπως λέει, το αγαπημένο της κρασί είναι το ροζέ, ενώ για τις κρύες νύχτες του χειμώνα επιλέγει το κόκκινο. «Κόκκινο κρασί, τυρί και τράπουλα» είναι το τέλειο χειμωνιάτικο απόγευμα.


schiffer

Πώς όμως διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της; Τις αρέσουν οι μεγάλες βόλτα με τα αγαπημένα της σκυλιά, ακόμη κι όταν βρέχει. «Παίζουμε πινγκ πονγκ και μας αρέσει το κολύμπι» λέει χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν κρύβει ότι μπορεί να σκαρφιστεί δικαιολογίες, για να μην κάνει διαλογισμό ή γυμναστική. Πώς όμως διασκεδάζει; «Παρακολουθώ το σύζυγο και τον γιο μου να τσακώνονται, παίζοντας τάβλι και σκάκι. Το καλοκαίρι περνάμε όλη την ημέρα έξω. Η βραδιά ολοκληρώνεται με καραόκε και αρκετό κρασί» όπως λέει.

Κλείσιμο
Η Κλόντια αναπολεί στιγμές που έζησε ως παιδί... «Μεγάλωσα σε μια μικρή πόλη κοντά στο Ρήνο. Ο μπαμπάς μου άνοιγε διάπλατα τις κουρτίνες του δωματίου μου, επιμένοντας να πάρουμε πρωινό όλη η οικογένεια. Τα απογεύματα μας πήγαινε στο δάσος. Εγώ και τα αδέρφια μου δεν είχαμε καμία όρεξη να περπατήσουμε. Τώρα εγώ είμαι αυτή που παρακινώ τα παιδιά μου να πάμε όλοι μαζί για περπάτημα».

Κάθε Κυριακή βράδυ, η Κλόντια Σίφερ απολαμβάνει ένα αφρόλουτρο με κεριά. «Αμέσως μετά βουρτσίζω γρήγορα τα δόντια μου, για να βεβαιωθώ ότι δεν φάω όλη τη τη σακούλα με ζαχαρωτά Cadbury».

Παρακολουθεί πιστά την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Friends»: «Μετά το lockdown, εθίστηκα στη δημοφιλή σειρά. Δεν είχα ποτέ το χρόνο να τη δω, αφού δούλευα πάντα μέχρι αργά»...

Claudia Schiffer: «Ανάβει» φωτιές στα… 47 της χρόνια


Ειδήσεις σήμερα:

Ο εγκέφαλος και τα πλοκάμια του - 43 αστυνομικοί, ληξίαρχοι, υπάλληλοι δήμων και ψευδομάρτυρες μοίραζαν ταυτότητες και διαβατήρια

Ζευγάρι που ταξίδεψε από τη Νότια Αφρική τα δύο κρούσματα με τη μετάλλαξη Όμικρον στην Αθήνα

Οι Μπακς γιορτάζουν τα 27α γενέθλια του Γιάννη με τις 27 καλύτερες φάσεις της καριέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης