Οι Μπακς γιορτάζουν τα 27α γενέθλια του Γιάννη με τις 27 καλύτερες φάσεις της καριέρας του

Οι Μπακς γιορτάζουν τα 27α γενέθλια του Γιάννη με τις 27 καλύτερες φάσεις της καριέρας του

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε 27 ετών και οι Μπακς γιορτάζουν τα γενέθλια του MVP των περσινών NBA Finals με ένα εντυπωσιακό mixtape, παρουσιάζοντας τις 27 καλύτερες φάσεις της καριέρας του!

antetokounbo
O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε πέρσι τον ιδανικό επίλογο μιας ονειρεμένης σεζόν, οδηγώντας τους Μπακς στο πρωτάθλημα έπειτα από 50 χρόνια και κατακτώντας τον τίτλο του MVP στη σειρά των NBA Finals με τους Σανς.

O Greek Freak ήταν απολαυστικός σε όλη τη σειρά με το Φοίνιξ και καλύτερος από ποτέ στο Game 6, όπου σημείωσε 50 πόντους (ρεκόρ καριέρας στα playoffs), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 μπλοκ, αποτελώντας μόλις τον τρίτο Ευρωπαίο που κατάφερε να κατακτήσει το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη στους Τελικούς μετά τον Τόνι Πάρκερ (2007 με τους Σπερς) και τον Ντιρκ Νοβίτσκι (2011 με τους Μάβερικς).

Celebrate Giannis Antetokounmpo's 27th Birthday with his 27 best plays of all-time!!

Posted by Milwaukee Bucks on Sunday, December 5, 2021


Στο μεταξύ, η τρομερή τάπα στον ΝτιΆντρε Έιτον στο Game 4 των NBA Finals φιγουράρει στο νούμερο 1 του Top-27 που δημοσίευσαν οι Μπακς με αφορμή τα 27α γενέθλιά του που γιορτάζει σήμερα (6/12).

Περιγράφοντας την φάση, ο Γιάννης είχε πει: «Δεν με εξέπληξε. Το είδα να έρχεται. Όταν είδα τον Μπούκερ να πιάνει την μπάλα με το ένα χέρι, ήξερα ότι ήταν πολύ μακριά από το καλάθι για να κάνει λέι-απ.

Κλείσιμο
Τότε ανέλαβε το ένστικτο, έτσι γίνεται τότε. Ένιωσα τον Έιτον να ρολάρει προς το καλάθι πίσω μου. Ήξερα ότι ο μόνος τρόπος να τον σταματήσω ήταν να πηδήξω και να προσπαθήσω να καλύψω την γωνία από την οποία θα προσπαθούσε να καρφώσει. Νόμιζα ότι θα κάρφωνε στο πρόσωπό μου. Άργησα. Δεν πήδηξα να κόψω την μπάλα.

Στο τέλος ενός αγώνα, κάνεις ό,τι χρειαστεί για να νικήσεις. Μπόρεσα να κάνω ένα καλό κόψιμο. Απλώς πάλεψα σε αυτή την φάση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης