Η ίδια μάλιστα ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Παναγιά μου σε ευχαριστώ. Εδώ και λίγες ημέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχθήκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου καλωσόρισες να μας ζήσεις!»
Κλείσιμο
«Θέλω πολύ να γίνω μαμά»
Πριν από λίγες ημέρες, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην «Ελένη» και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα.
Όσον αφορά τη μητρότητα, η όμορφη ηθοποιός ανέφερε: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί».
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race