Ναταλία Δραγούμη: «Οικογενειακός φίλος με παρενόχλησε στα 12 μου, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν»

Ναταλία Δραγούμη: «Οικογενειακός φίλος με παρενόχλησε στα 12 μου, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν»

Τι δήλωσε η ηθοποιός για την παρενόχληση που δέχτηκε σε μικρή ηλικία και τον σκηνοθέτη που την εξαπάτησε

dragoumi
Μία κατάθεση ψυχής έκανε η Ναταλία Δραγούμη και μίλησε για την εξαπάτηση που βίωσε από σκηνοθέτη, την διαρροή γυμνών σκηνών σε πορνογραφικό site και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 12 ετών.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»  και αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και τον οικογενειακό φίλο που την παρενόχλησε.

«Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο, δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, μόνο στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν, με πήγαινε και βόλτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfxx164b6b4p-st)


Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που είχε γυρίσει για τις ανάγκες μίας σειράς, στην οποία συμμετείχε και τελικά, διέρρευσαν στο διαδίκτυο. «Κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες και σίριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη, την κερδίσαμε τελικά την δίκη με την Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, την Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfxwutoof97l-st)
Κλείσιμο


Τέλος, για την εξαπάτηση που βίωσε από έναν σκηνοθέτη: «Με εξαπάτησε σκηνοθέτης, που δεν είναι εν ζωή τώρα. Φορούσα προκλητικό εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη».

Όπως εξήγησε, εκείνη την στιγμή δεν του ζήτησε τον λόγο, εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας της, όμως αν κάτι τέτοιο γινόταν τώρα, σίγουρα θα του ζητούσε να βγάλει την κάμερα.





Ειδήσεις σήμερα:

«Εχθρικές δυνάμεις» που θέλουν να εξοντώσουν στελέχη του πριγκιπάτου καταγγέλλει ο Αλβέρτος και «δείχνει» το Κρεμλίνο

«Διάλειμμα» από τις βροχές την Πέμπτη, νέα κακοκαιρία από μεθαύριο

Δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης