Στον πάγο ο αστυνομικός διευθυντής του Γιορκσάιρ για ανάρμοστη σχέση με 21χρονη υφισταμένη του

Στον πάγο ο αστυνομικός διευθυντής του Γιορκσάιρ για ανάρμοστη σχέση με 21χρονη υφισταμένη του

Η νεαρή αστυνομικός έχει 10.000 followers στο instagram - Προβληματισμός στη Σκότλαντ Γιάρντ καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί οι περιπτώσεις αστυνομικών που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες

POLICE_2
Παντρεμένος βρετανός ντεντέκτιβ -υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας - πίαστηκε στα πράσα να διατηρεί σχέση με την 21χρονη υφιστάμενη του αστυνομικό.

Ο Ντάνιελ Γκρίνγουντ 38 ετών, Αστυνομικός Διευθυντής της περιφέρειας του Γιόρκσάιρ έχει γίνει το θέμα συζήτησης στο Bradford, στο Leeds όσο και σε όλο το βρετανικό Αστυνομικό Σώμα για την ανάρμοστη σχέση που διατηρούσε με την εντυπωσιακή 21χρονη αστυνομικό Κάτλιν Χάουγορθ που διατηρούσε λογαριασμό στο instagram με 10.000 followers.

Είναι το δεύτερο σκάνδαλο που συνταράσει το αστυνομικό σώμα το Γιόρκσαϊρ μέσα σε λίγους μήνες. Πρίν από λίγο καιρό είχαν πιαστεί στα πράσα - από κάμερες ασφαλείας εστιατορίου- ένα ζευγάρι αστυνομικών να ερωτοτροπούν μέσα σε περιπολικό. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στις αρχές του καλοκαιριού άλλος ένας αστυνομικός είχε συλληφθεί για βιασμό και φόνο ανήλικης μαθήτριας.
3913d0d2-3c82-4c1d-b704-37126f8d934a
b4378681-efcc-4f04-8ab3-1e4274b0f0b0
e36f65cd-2aea-4b79-abcb-9ede7f68337f
NINTCHDBPICT000693003269



Τα συνεχή επεισόδια με παρεκτροπές αστυνομικών στη Βρετανία έχουν θορυβήσει τα κεντρικά της Σκότλαντ Γιάρντ που βλέπει το κύρος της Αστυνομίας συνεχώς να βάλλεται το τελευταίο διάστημα.

Κλείσιμο
Τόσο ο αστυνομικός διευθυντής που υπηρετούσε στο σώμα 20 χρονια όσο και η 21χρονη ερωμένη του έχουν τεθεί εκτός σώματος μέχρι να ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα. Συνάδελφοι του αστυνομικού διευθυντή δηλώνουν «σοκαρισμένοι, καθώς δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Έληξε μετά από 13 χρόνια η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Ελεύθερη» η Αμερικανίδα ποπ σταρ

Ο Όσκαρ Πιστόριους έστειλε γράμμα στους γονείς της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ για να... αποφυλακιστεί!

Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πως περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης