Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πώς περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο

Γλίτωσε το πρόστιμο η 11χρονη «εισβολέας» - Πώς περιγράφει τη στιγμή που αγκάλιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Δείτε βίντεο

Η ιρλανδική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι δεν θα επιβάλει πρόστιμο στη 11χρονη που εισέβαλε στο ματς με την Πορτογαλία για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο - «Ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο, αλλά τον αγκάλιασα και του είπα ότι είμαι τεράστια θαυμάστριά του κι εκείνος είπε ότι το εκτιμά και μου χάρισε τη φανέλα του», είπε η Άντισον Γουίλαν

cr7bc
Η Άντισον Γουίλαν, η 11χρονη που κατάφερε να εισβάλεις τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου «Αβίβα» στο Δουβλίνο μετά την λευκή ισοπαλία της Ιρλανδίας με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και να αποφύγει δυο άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου για να πλησιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο , έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Κατάφερε να αγκαλιάσει τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή, ο οποίος όχι μόνο ανταποκρίθηκε αλλά της χάρισε και τη φανέλα του.

Η μικρή Άντισον, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα Under-13 της Σέλμπουρν, μιλώντας στο Morning Ireland του RTE Radio 1, περιέγραψε την στιγμή με τον 36χρόνο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος και είπε στους φρουρούς να την αφήσουν κοντά του.




«Καθόμασταν στη δεύτερη σειρά και όταν το ματς έληξε έτρεξα προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλοι οι φρουροί με κυνηγούσαν αλλά κανείς δεν με έπιασε, ήμουν πολύ γρήγορη. Χάρη στον Άλαν, τον προπονητή μου και όλα τα σπριντ που με βάζει να κάνω». δήλωσε η 11η χρονη που αγωνιζεται στις ακαδημίες της Σέλμπουρν.

cr7b
Η 11χρονη Άντισον παρακολουθεί το στιγμιότυπο της εισβολής της στον αγώνα Ιρλανδία-Πορτογαλία λίγο πριν περιγράψει πως έφτασε στην αγκαλιά του CR7


«Έτρεμα και έκλαιγα. Πήδηξα πάνω από τις πινακίδες και έτρεξα μέσα στο χορτάρι. Ο Κριστιάνο γύρισε και είπε στους φρουρούς να με αφήσουν. Με ρώτησε αν όλα είναι καλά, εγώ ήμουν απλά σε φάση "ω Θεέ μου, αυτό είναι το όνειρό μου κι επιτέλους γίνεται πραγματικότητα», περιγράφει το 11χρονο κορίτσι γεμάτο ενθουσιασμό.

Κλείσιμο
«Ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο, αλλά τον αγκάλιασα και του είπα ότι είμαι τεράστια θαυμάστριά του κι εκείνος είπε ότι το εκτιμά και μου χάρισε τη φανέλα του».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfnaebgrt5gx-sf)


Η 11χρονη, Άντισον Γουίλαν αρχικά φερόταν ότι θα αντιμετωπίσει κίνδυνο «καμπάνας» ύψους 3.000 ευρώ, είδηση που κυκλοφόρησε και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις.

cr7


Ωστόσο, η ιρλανδική ομοσπονδία έπραξε με ανθρωπιά και κόντρα σε ό,τι είχε ακουστεί από τους ανθρώπους ασφαλείας, ανακοίνωσε ότι θα χαρίσει το πρόστιμο στην περίπτωσή της:



«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι η Άντισον ασφαλώς και δεν θα πληρώσει κανένα πρόστιμο για το ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε αναλυτικά το γραφείο Επικοινωνίας της FAI.



Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλικός σεφ αποκαλύπτει ΄ότι περνούσαν... από ακτίνες το φαγητό, πριν το σερβίρουν στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Έληξε μετά από 13 χρόνια η συντηρητική θητεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Ελεύθερη» η Αμερικανίδα ποπ σταρ

Ο Όσκαρ Πιστόριους έστειλε γράμμα στους γονείς της δολοφονημένης Ρίβα Στέενκαμπ για να... αποφυλακιστεί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης