Η Ραφαέλα Ψαρρού μοιράζεται για πρώτη φορά φωτογραφίες της μητέρας της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για τον καρκίνο

Η Ραφαέλα Ψαρρού μοιράζεται για πρώτη φορά φωτογραφίες της μητέρας της και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για τον καρκίνο

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα αποκάλυψε πως η μητέρα της «έφυγε» από καρκίνο, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 μηνών

raf
Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ραφαέλα Ψαρρού, με αφορμή τον μήνα κατά του καρκίνου.

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της μητέρας της, την οποία όπως αποκαλύπτει, κατάφερε να ζήσει μόλις τους πρώτους 18 μήνες της ζωής της, αφού έφυγε από την ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Είναι η πρώτη φορά για την επιχειρηματία που μοιράζεται φωτογραφίες της μητέρας της και το μήνυμα που στέλνει στο κοινό της είναι πολύ δυνατό.

Κάτω από την σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε, έγραψε: «Με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο όπου είναι ο μήνας κατά του καρκίνου ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ δικό μου. Στις φωτογραφίες που έχω αναρτήσει βλέπετε για πρώτη φορά την μαμα μου, το όνομα της Καλλιόπη ! Την γνώρισα και είχα την ευλογία να την ζήσω για τους πρώτους 18 μήνες της ζωής μου, δεν έχω μνήμες απο εκείνη παρα μόνο φωτογραφίες όπου κάθομαι και την παρατηρώ απο όταν με θυμαμαι , ήταν ο μόνος τροπος όταν μου έλειπε να έρθω κοντά της και να της πω όλα αυτά που είχα στο μυαλό μου , να κλάψω .. γιατί να πρέπει να μεγαλώσω χωρίς εκείνη ; Η μόνιμη ερώτηση που με βασάνιζε .. Στιγμές δύσκολες που πονάνε , κανείς δεν ξέρει πόση δύναμη κρύβει μέσα του και πως τελικά καταφέρνει να τις αντιμετωπίσει . Ήταν μια γυναίκα νέα ,δυναμική που δεν το έβαζε κάτω .Προσπάθησε πολυ όμως στα 25 της χρόνια μας άφησέ με την μόνη της έννοια να μεγαλώσω με αγάπη και φροντίδα , ήθελε η Ραφαέλα να τα καταφέρει ..Να με λοιπόν! 29 ετών ευτυχισμένη , παντρεμένη με έναν μοναδικό άνθρωπο που με έχει στηρίξει όσο κανένας άλλος στην ζωή μου, που από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε , πίστεψε σε εμένα και ειδε μέσα από τα μάτια μου την ψυχή μου ! Μητέρα δυο υπέροχων παιδιών του Φιλιππου και της Καλλιοπης! Επιχειρηματίας έχοντας την δίκη μου επιχείρηση να τρέχει με γοργούς ρυθμούς ! Ολες οι φωτογραφίες που μοιράζομαι μαζί σας είναι χαρούμενες γιατί χαρούμενη είμαι και εγώ ,φροντίζω κάθε στιγμή να χαμογελάω με όλη μου την καρδιά, να απολαμβάνω τη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για όσα έχω ! Μην αφήνετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας να σας ξεγελάνε ! Ζήστε το τώρα και χαρείτε την ζωή σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους ,είναι το μοναδικό πραγμα που έχει πραγματική αξία ! Μην αμελείτε τον προληπτικό έλεγχο που πρέπει να κάνουμε όλοι μας ! Αγαπηστε το σώμα σας , αγαπήστε τον εαυτό σας και νιώσετε όμορφα ! Υ.Γ Αυτό είναι το αγαπημένο μου post όσο και αν κατέβει στο insta feed μου θα το επισκέπτομαι και θα το ξανά διαβάζω γιατί είναι όλη μου η αλήθεια και σας το έγραψα με δάκρυα στα μάτια ..»

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην προκαλεί «κρίσεις» - Ξεκίνησε η συνάντησή τους

«Self test και στους εμβολιασμένους» ζητά ο Σαρηγιάννης - Προβλέπει 5.000 κρούσματα στα μέσα Νοέμβρη

Δυσφορία για τις καντρίλιες για την εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ έως τις 5 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης