Μάιλι Σάιρους: «Καίει» το σουτιέν, δηλώνει πιο ελεύθερη από ποτέ και τραγουδάει σαν... άντρας

Μάιλι Σάιρους: «Καίει» το σουτιέν, δηλώνει πιο ελεύθερη από ποτέ και τραγουδάει σαν... άντρας

Η τραγουδίστρια πόζαρε πιο ελεύθερη από ποτέ, γυμνόστηθη και περήφανη για τη σεξουαλικότητά της - Το cover της για το θρυλικό «Nothing Else Matters» ήταν η ευκαιρία της να τραγουδήσει με την πραγματική, «ανδρική» της φωνή

miley-cyrus-arthro_2
Η Μάιλι Σάιρους βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να μιλήσει για τον πραγματικό της εαυτό και να παρουσιάσει την ροκ σταρ που κρύβει μέσα της.

Με αφορμή την διασκευή του «Nothing Else Matters» των Metallica για το The Metal Blacklist, η τραγουδίστρια μίλησε στον ντράμερ του συγκροτήματος Λαρς Ούλριχ για την ροκ πλευρά της και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με γυμνό στήθος.

Η Μάιλι έχει αποδείξει πως αποτελεί μία από τις πιο δημιουργικές, ακομπλεξάριστες περσόνες στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, με πολλές από τις κινήσεις της να χαρακτηρίζονται προκλητικές. Έτσι και η νέα της φωτογράφιση.


Κλείσιμο

Αυτή την φορά, δεν φοβήθηκε να δείξει γυμνό το στήθος της ως μία ακόμα προσπάθειας ενίσχυσης για το κίνημα για την απενεχοποίηση της γυναικείας θηλής και να μιλήσει για το bullying που δέχτηκε στο παρελθόν για την φωνή της, αφού, όπως της έλεγαν, έμοιαζε με ανδρική.



Παραδέχτηκε πως αυτό που την ενδιαφέρει παραπάνω από την δόξα, την φήμη και την επιτυχία είναι η ελευθερία που έμαθε να απολαμβάνει, μόλις πρόσφατα, στα 28 της χρόνια.

Σχετικά με την εικόνα της και τις αντιδράσεις που προκαλεί καμιά φορά, η ίδια αναφέρει: «Όλο αυτό ξεκίνησε από αυτά τα καταπληκτικά πλάνα της Μέριλυν Μονρό. Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι την iconic εικόνα της, φέρνοντας στους ανθρώπους ελπίδα μέσα από την σεξουαλικότητα, την εξυπνάδα και την ομορφιά της. Είναι αυτή η ανάσα καθαρού αέρα, γιατί δεν είχε το ίδιο σκοτάδι και πόνο να κυριεύουν την αύρα της. Έτσι νιώθω κι εγώ, ειδικά μέσα στην πανδημία».


Για το cover της για το θρυλικό «Nothing Else Matters» δήλωσε πως είναι για εκείνη μία τεράστια ευκαιρία να δείξει στον κόσμο την πραγματική της φωνή. «Είχα επιτέλους την ευκαιρία να ζήσω τον πραγματικό μου ήχο. Η φωνή μου είναι ο τρόπος να εξυπηρετώ τον εαυτό μου. Σε όλη μου την ζωή μου έλεγαν: "Γιατί ακούγεσαι σαν άντρας; Γιατί δεν μπορείς να τραγουδήσεις τις ψηλές οκτάβες;". Ήταν τιμή μου λοιπόν, που δεν χρειάστηκε να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι με τον τρόπο, που οι γυναίκες υποτίθεται πως πρέπει να τραγουδούν».





Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: 6.245 υπογραφές κατέθεσε ο Παύλος Γερουλάνος - «Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι»


Με το στέλεχος «Δέλτα» όλα τα νέα παραλλαγμένα κρούσματα που εξέτασε ο ΕΟΔΥ

Λαβρόφ: Ανεπίτρεπτα και αντιπαραγωγικα τα μονομερή βήματα της Τουρκίας στα Βαρώσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης