Μάιλι Σάιρους: Θέλει να μάθει στον DaBaby λίγα πράγματα για... την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Μάιλι Σάιρους: Θέλει να μάθει στον DaBaby λίγα πράγματα για... την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

«Μεγάλο μέρος της ζωής μου αφιερώθηκε στην  ενθάρρυνση της αγάπης, της αποδοχής και της ανοιχτής σκέψης», γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram και συμπληρώνει από κάτω το όνομα του ράπερ

miley-cyrus
Η διάσημη τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους έγραψε στο Instagram της απευθυνόμενη στον ράπερ DaBaby ότι μπορεί να τον βοηθήσει να μάθει περισσότερα σχετικά με την κοινότητα LGBTQ+ μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις που έκανε κατά την εμφάνισή του στο φεστιβάλ Rolling Loud 2021 της περασμένης εβδομάδας στο Μαϊάμι.

«Ως περήφανο και πιστό μέλος της κοινότητας LGBTQIA+, μεγάλο μέρος της ζωής μου αφιερώθηκε στην ενθάρρυνση της αγάπης, της αποδοχής και της ανοιχτής σκέψης. Το διαδίκτυο μπορεί να τροφοδοτήσει πολύ μίσος και θυμό και είναι ο πυρήνας της κουλτούρας της ακύρωσης... αλλά πιστεύω ότι μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος γεμάτο εκπαίδευση, συνομιλία, επικοινωνία και σύνδεση» έγραψε η Μάιλι και συνέχισε: «Είναι ευκολότερο να ακυρώσουμε κάποιον παρά να βρούμε συγχώρεση και συμπόνια ή να αφιερώσουμε χρόνο για να αλλάξουμε αυτά που νιώθει και πιστεύει. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο διχασμού αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε την πρόοδο! Η γνώση είναι δύναμη! Ξέρω ότι έχει πολλά να μάθει!».



Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σάιρους ανέφερε το όνομα του DaBaby, γράφοντας: «ελέγξτε τα μηνύματά σας - θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε και να δούμε πώς μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον και να βοηθήσουμε να γίνουμε μέρος ενός πιο δίκαιου και συνεννοήσιμου μέλλοντος!».

Ο DaBaby αντιμετώπισε ένα κύμα οργής από θαυμαστές αλλά και από μέλη της μουσικής βιομηχανίας μετά τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε εναντίον των ασθενών με HIV/AIDS και της LGBTQ κοινότητας κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι συμμετοχές στα φεστιβάλ Lollapalooza, 2021 Governors Ball Music, Day N Vegas.

Ειδήσεις σήμερα:

Νύχτα αγωνίας για τις φωτιές στην Αττική - Εκκενώνονται Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Πευκόφυτο και οικισμός Ποντίων

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία, ενισχύονται οι άνεμοι - Στο «κόκκινο» για πυρκαγιές η μισή Ελλάδα

Φωτιά στην Εύβοια: Νυχτερινή επιχείρηση με πλωτά για απεγκλωβισμό κατοίκων στην Αγία Άννα (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης