Μάιλι Σάιρους: Μπούστο τόσο όσο και σέξι εμφάνιση στον... καθρέφτη της - Δείτε φωτογραφίες

Μάιλι Σάιρους: Μπούστο τόσο όσο και σέξι εμφάνιση στον... καθρέφτη της - Δείτε φωτογραφίες

Για άλλη μία φορά, η Μάιλι Σάιρους αποδεικνύει πως ξέρει πώς να τραβάει την προσοχή πάνω της - Ποζάρει στον καθρέφτη με διαφανές μαύρο καλσόν και μπλουζάκι, που αφήνει ακάλυπτο το στήθος της

miley-main
Ως γνωστόν, η Μάιλι Σάιρους είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες της μουσικής σκηνής και όπως φαίνεται, της αρέσει... να προκαλεί.

Μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες της στο αμάξι του πατέρα της, όπου εμφανίστηκε φορώντας μονάχα ένα μπλουζάκι με «πρόστυχες» φράσεις γραμμένες επάνω του, η τραγουδίστρια «ξαναχτυπά» αυτή την φορά με νέες καυτές πόζες στα παρασκήνια του Φεστιβάλ Lollapalooza.



H 28χρονη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών, όπου εμφανίζεται με ένα μαύρο διάφανο καλσόν -που δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία- και ένα άσπρο μπλουζάκι, το οποίο και έχει ανασηκώσει, προκειμένου να φαίνεται το στήθος της.

miley_2
Κλείσιμο

miley5


Στα στιγμιότυπα εμφανίζεται με ξανθό κοντό μαλλί, το οποίο απογείωσε το ροκ στυλ της, ενώ οι πόζες της στον καθρέφτη θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν...τουλάχιστον προκλητικές, με το μαύρο μικροσκοπικό της εσώρουχο να κλέβει την παράσταση.

miley6


Στην συνέχεια, όπως δείχνει και το βίντεο, που ανάρτησε, η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το λουκ της στην σκηνή με ένα κόκκινο λατέξ κορμάκι πάνω από το μαύρο της καλσόν και «αναστάτωσε» τα πλήθη.

miley1

miley4



Ειδήσεις σήμερα:


Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης