Η καλλιτέχνης διανύει μία από τις ευτυχέστερες περιόδους της ζωής της. Μιλάει για τη σχέση ζωής που έχει με τον άνδρα της, Μάνο Νιφλή, τονίζοντας ότι εκείνος επεδίωξε να γνωριστούν. Επίσης, κάνει λόγο για τις κόρες του δημοσιογράφου από τον προηγούμενο γάμο του, με τις οποίες διατηρεί μία θαυμάσια σχέση.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»:
Ακόμα, εκφράζει την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί, ενώ μιλάει για το ατελιέ του θείου της Μάκη Τσέλιου, το οποίο έχει αναλάβει, καθώς και για τα όμορφα παιδικά χρονιά που πέρασε εκεί.
«Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί και ελπίζω να έρθει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
Το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της και προσπαθεί χρόνια να το αντιμετωπίσει, ενώ η δουλειά της τη χαλαρώνει.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.