Κλεισμένος μέσα στο σπίτι του, μακριά από κοινωνικές συναναστροφές και χωρίς σεξ ζει τον καιρό της πανδημίας ο Μάκης Τσέλιος ο οποίος με πόνο ψυχής αποκάλυψε πως έχασε φίλο του από τον κορωνοϊό.
«Είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι γιατί είμαι τρομοκρατημένος από τον κορωνοϊό. Έχω κάνει τη μεγαλύτερη καραντίνα της ζωής μου. Είμαι από τον Φεβρουάριο, αν εξαιρέσεις 20 μέρες τον Ιούνιο στη Μύκονοκαι 10 τον Σεπτέμβρη που δεν υπήρχε κόσμος. Οι διακοπές μου ήταν στο σπίτι μου μόνο. Δεν κάνω παρέα κανέναν. Μόνο με τον γιατρό μου τον καρδιολόγο και τη φίλη μου την πνευμονολόγο και με ανθρώπους που έχουν κάνει τεστ. Όσο για το σεξ… χαιρετίσματα!», λέει χαρακτηριστικά ο Μάκης Τσέλιος.
«Έχασα έναν φίλο μου σε ηλικία 42 ετών από κορωνοϊό στη Γαλλία και δεν είχε κανένα νόσημα. Ήταν υγιέστατος. Μίλησα μια φορά μαζί του στο κινητό και έζησε δεκαέξι μέρες. Δυστυχώς, νομίζω τους άνδρες τους πειράζει πιο πολύ», καταλήγει μιλώντας στην «On Time» ο Μάκης Τσέλιος.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.