ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο

Ο φίλος της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του - Η 22χρονη είχε προκαλέσει τις αρχές δείχνοντας το στήθος της σε αστυνομικούς

μοντελο
Ένα 22χρονο μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της με ένα μαχαίρι κουζίνας κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο Midtown, δήλωσε η αστυνομία την Τρίτη - ωθώντας τον δικαστή να της επιβάλει περιοριστικά μέτρα.

Η Genie Exum που πρόσφατα έβγαλε το στήθος της μπροστά σε ένα αστυνομικό της Νέας Υόρκης-μαχαίρωσε τον φίλο της στην πλάτη και στο χέρι το απόγευμα της Δευτέρας μέσα στο διαμέρισμά της στη 10η Λεωφόρο στο Μανχάταν, σύμφωνα με τις αρχές.



Ο άντρας που αιμορραγούσε συνάντησε αστυνομικούς στο λόμπι του κτιρίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του, ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Στην υπόθεση της Exum στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν το βράδυ της Τρίτης, οι εισαγγελείς ζήτησαν να κρατηθεί με εγγύηση 10.000 δολαρίων, αλλά ο δικαστής την άφησε ελεύθερη επιβάλλοντας της περιοριστικά μέτρα μεταξύ των οποίων και να μείνει μακριά από τον φίλο της.

Κλείσιμο
Λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου το 22χρονο μοντέλο, που προσφάτως είχε επισκεφθεί και τη Μύκονο, ανέβασε μια προκλητική  φωτογραφία, ωστόσο πιο προκλητικά ήταν τα σχόλια των ακολούθων της με αρκετούς εξ αυτών να αναφέρονται στις... μαχαιριές.

μοντελο11












Ειδήσεις σήμερα:

Cindy Kimberly: Το καυτό εξώφυλλο - Πώς έγινε διάσημη εν μία νυκτί

GNTM 4: Δοκιμασία αποχώρησης με... άρωμα σαπουνόπερας και «δασκάλους» Ντορέττα και Αργύρη - Δείτε βίντεο

Champions League: Πιτσιρικάς ανταλλάζει... τη μαμά του με τη φανέλα του Μέσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης