Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια» αναφέθηκε στον γιο του Νικηφόρο και στον σύντροφό του, τον ηθοποιόΓιώργο Μακρή.
Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Στούντιο 4», υποστήριξε: «Προσπαθώ να μην μιλάω πάρα πολύ για το παιδί μου. Έχω μιλήσει για αυτό σε κάποιες συνεντεύξεις, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η ορατότητα ομόφυλων ζευγαριών που θέλουν να γίνουν γονείς και το δικαιούνται. Επειδή το παιδί μεγαλώνει και πάει παιδικό σταθμό, θέλω να το διαφυλάξω πια από κακεντρεχή σχόλια που υπάρχουν. Μπορεί να πω κάτι σε εσάς και να το πάρουν μετά 100 ιστοσελίδες και να το πολλαπλασιάσουν».
Έπειτα, πρόσθεσε: «Δεν το αποφάσισα μόνος μου, αλλά με τον σύντροφό μου, Γιώργο Μακρή, που είναι και συνάδερφος και έχει απόψε πρεμιέρα με το “Τρίτο Στεφάνι”. Νομίζω ότι η αλλαγή που είναι ουσιαστικό να γίνει πρέπει να συμβαίνει στην καθημερινότητα, στο σχολείο, στους συγγενείς, στον μικρό κύκλο. Θέλω πλέον να το διαφυλάξω».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.