Μιχάλης Οικονόμου - Ηθοποιός: Ο σύντροφός του και η απόφασή να μεγαλώσουν μαζί ένα παιδί

Μιχάλης Οικονόμου - Ηθοποιός: Ο σύντροφός του και η απόφασή να μεγαλώσουν μαζί ένα παιδί

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας Χρόνια, μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ως οικογένεια

oikonomou-b
Ο Μιχάλης Οικονόμου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας Χρόνια, μίλησε στην εκπομπή Pop Up σχετικά με την απόφασή του να μεγαλώσει με τον σύντροφό του ένα παιδί και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

«Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε, που είναι τώρα 2 ετών. Είναι η χαρά της ζωής και δε μας αφήνει να βαρεθούμε. Νομίζω πως η καρδιά μιλάει σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της ζωής, όσο μεγάλες και ιλιγγιώδεις αν μας φαίνονται, αν η καρδιά γλυκαθεί και γύρει προς τα εκεί, σου δίνει τη δύναμη να κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ποτέ. Το θεωρώ ως το μεγάλο δώρο της ζωής μου» ανέφερε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, αναφορικά με τη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζει ένα ομόφυλο ζευγάρι που μεγαλώνει ένα παιδί: «Εμείς είμαστε ομόφυλη οικογένεια, ομόφυλο ζευγάρι που ακόμα η Πολιτεία δεν έχει βγάλει κάποιο νόμο να μας καλύπτει. Εγώ συγκεκριμένα, ο “αόρατος” γονιός, γιατί ο σύντροφός μου σχετίζεται συγγενικά με το παιδί. Από την άλλη, εμένα δε με καλύπτει κάποια νομοθεσία αυτή τη στιγμή, ώστε να έχω δικαιώματα στο παιδί. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο στην Ελλάδα και να συμπεριλάβει και τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι τραγικό και για το παιδί να το μεγαλώνουν δύο άνθρωποι που η Πολιτεία δεν τους θεωρεί γονείς του. Αυτό πρέπει να αλλάξει».

Ο Μιχάλης Οικονόμου υπογράμμισε τέλος πως έχει την απόλυτη υποστήριξη της οικογένειάς του στο να μεγαλώνει ένα παιδί με τον σύντροφό του.

Δείτε το βίντεο: 

Ο Μιχάλης Οικονόμου μιλά για τον σύντροφό του και την απόφασή τους να μεγαλώσουν μαζί ένα παιδί


Ειδήσεις σήμερα: 

Πόλη-«φάντασμα» η Μαλεσίνα: 12 νεκροί, γέμισε κρούσματα το νοσοκομείο της Λαμίας

Ο Μπραντ Πιτ σε άσχημη κατάσταση - Η Τζολί τον κατηγορεί για κακοποίηση

Απίστευτο γούρι με τη Μαντώ Μαυρογένους στο Μουσείο Μπενάκη: «Υγεία, κ...λα, επανάσταση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης