Νικόλας Ράπτης: Οι πρώτες του δηλώσεις για την παρουσίαση του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Νικόλας Ράπτης: Οι πρώτες του δηλώσεις για την παρουσίαση του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Μίλησε σχετικά με το νέο του επαγγελματικό βήμα και τόνισε πως χάρηκε ιδιαίτερα που θα συνεργαστεί ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Δεν το περίμενα ότι ο Γρηγόρης θα είναι ο κριτής και εγώ ο παρουσιαστής»

raptis
Λίγο πριν πάρει στα χέρια του το τιμόνι της παρουσίασης του show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με τον Σταύρο Σβήγκο, ο Νικόλας Ράπτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», o Νικόλας Ράπτης δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για το νέο του επαγγελματικό βήμα. «Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία αποτελείται από τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Έλενα Χριστοπούλου, Τάκη Ζαχαράτο και Κρυσταλλία, ο Νικόλας Ράπτης δήλωσε: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δύο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, γελάμε και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Την κα. Χριστοπούλου και τον κο. Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει προσωπικά, ενώ την Κρυσταλλία την ξέρω και είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cehw0f5q6o1t-st)


«Δεν το περίμενα ότι θα έρθει το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Συμβαίνουν πράγματα καμιά φορά στην ζωή, που τα καταφέρνεις μέσα από την δουλειά και κάποια στιγμή τα βλέπεις και αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό», είπε για τη νέα του αρχή.

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο συνεργαζόταν ξανά στο παρελθόν, ο Νικόλας Ράπτης δήλωσε: «Ο καθένας είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Δεν το περίμενα ότι ο Γρηγόρης θα είναι ο κριτής και εγώ ο παρουσιαστής. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματά του. Εγώ είμαι χαρούμενος που είναι ο Γρηγόρης εκεί. Όταν πας κάπου και έχεις έναν άνθρωπο, τον οποίο γνωρίζεις, σε κάνει να νιώθεις πιο οικεία».





Ειδήσεις σήμερα:

Αξιωματούχος Ταλιμπάν: Θα κόβουμε ξανά χέρια και θα εκτελούμε αλλά... ίσως όχι δημόσια

Σήμερα η κηδεία της άτυχης Ντόρας στη Ρόδο - Στο φως νέα στοιχεία για τη βίαιη συμπεριφορά του 40χρονου

The Bachelor: Ποια παίκτρια χάνει τα λογικά της όταν είναι με τον Αλέξη Παππά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης