Δημήτρης Λάλος - Σασμός: Με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο, όπως ο Μαθιός

Δημήτρης Λάλος - Σασμός: Με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο, όπως ο Μαθιός

Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός» όσο και για τον ρόλο του μπαμπά, αφού έχει μία τετράχρονη κόρη

Dimitris_Lalos
«Για έναν ηθοποιό είναι μεγάλο ευτύχημα να παίζει σε μια σειρά που προήλθε από βιβλίο»,  δηλώνει ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός στην δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός». Ο Δημήτρης Λάλος εξομολογείται στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη τόσο για τον ρόλο του στην ερωτική δραματική σειρά «Σασμός» που καθημερινά σημειώνει πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης όσο και για τον ρόλο του μπαμπά, αφού έχει μία τετράχρονη κόρη.

Ο Μαθιός είναι απρόσιτος, τύπος που δεν μπορεί κάποιος να τον ψυχολογήσει εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του. «Με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Να είναι ο χαρακτήρας άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος. Να είναι σκοτεινός αλλά να έχει και θετικότητα μέσα του», λέει ο Δημήτρης Λάλος, αναφερόμενος στο γιατί είπε το «ναι» στο ρόλο του Μαθιού, αφού ο ήρωας συνδυάζει τα παραπάνω.

Παραδέχεται ότι πει κάποια «όχι» στην τηλεόραση αφού «θέλω αυτό που δημιουργώ να έχει μία ποιότητα όχι μόνο για μένα αλλά και γι αυτό που υπηρετώ, την τέχνη». Τα χρήματα… «παίζουν μεγάλο ρόλο. Αλλά να κάνεις πράγματα που συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις».

Μιλώντας για την τετράχρονη κόρη του υπογραμμίζει: «Η σχέση μας είναι καταπληκτική. Από την πρώτη στιγμή γεννήθηκε είμαι πολύ ενεργός. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί της. Να της μαθαίνω πράγματα, να μεγαλώνουμε μαζί. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους». Και… «θεωρεί ότι είναι πολύ φυσιολογικό να σταματούν τους γονείς της για μία φωτογραφία, όπως έκαναν οι περαστικοί το καλοκαίρι. Δε νομίζω ότι της κάνει εντύπωση». Η σύζυγός της Έλενα Μαυρίδου είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός. «Με τη σύζυγό μου τα συζητάω όλα. Με βοηθάει, με καθοδηγεί στη ζωή», καταλήγει ο Δημήτρης Λάλος.


Δείτε το βίντεο

Happy Day - Λάλος

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Αγγελόπουλος: Αρνείται το εμβόλιο κι ας έμεινε 13 ημέρες στη ΜΕΘ από κορωνοϊό - «Ας πεθάνω»

La Casa De Papel: Δεν ξέρει μόνο η Τόκιο από σέξι πόζες

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιατί αποφάσισε να διαγράψει το Instagram της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης