Αφού τελικά, η Κιμ Κατράλείναι ανένδοτη σχετικά με την επιστροφή της στο reboot της σειράς Sex and the City, «And Just Like That», βρέθηκε ήδη η αντικαταστάτριά της.
Για όσους λένε, πως ηΣαμάνθα δεν μπορεί να ξεπεραστεί με καμία, οι παραγωγοί έχουν την απάντηση και ακούει στο όνομα... Νικόλ Άρι Πάρκερ.
Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Empire». «Όλοι λένε πως δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά η νέα Σαμάνθα. Ο χαρακτήρας της Νικόλ όμως, έχει ισχυρή παρουσία στον χώρο», ανέφερε πηγή στην Daily Mail.
H ηθοποιός θα υποδυθεί τη νέα κολλητή της Κάρι Μπράτσο, Λίζα Τοντ Γουέξλεϊ, όπως άφησε να εννοηθεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από τη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου στην γνωστή παρέα των τριών -πλέον- προστέθηκε και η Νικόλ Άρι Πάρκερ.
«Είναι κάποια που μπήκε στην ζωή της Κάρι, έγιναν φίλες και δεν πρόκειται απλώς για αντικαταστάτρια της Σαμάνθα. Δεν φοβάται να πει την γνώμη της και ξέρει τι θέλει τόσο στην ζωή όσο και στο κρεβάτι της. Είναι η καλύτερη φίλη της Κάρι. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης και ταίριαξε καταπληκτικά στην αρχική τριάδα», ανέφερε η ίδια πηγή σχετικά με την ηθοποιό.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.