Μισέλ Ομπάμα: Η συγκινητική της ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της - «Χρόνια πολλά στην γυναίκα, που με έμαθε να χρησιμοποιώ την φωνή μου»

Μισέλ Ομπάμα: Η συγκινητική της ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της - «Χρόνια πολλά στην γυναίκα, που με έμαθε να χρησιμοποιώ την φωνή μου»

H πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε μία ξεχωριστή αφιέρωση στην μητέρα της 

obama_mi
Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Twitter τίμησε η Μισέλ Ομπάμα την μητέρα της για τα 84α γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανάρτησε μία φωτογραφία με εκείνη και την Μάριαν να είναι και οι δύο ντυμένες στα λευκά και να γελούν.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Χρόνια Πολλά στην γυναίκα, που με έμαθε να σκέφτομαι για εμένα, να χρησιμοποιώ την φωνή μου και να είμαι αυθεντική σε αυτό τον κόσμο. Η άποψή σου ότι άξιζα, ακόμα και όταν ήμουν μικρό κορίτσι, με οδήγησε σε αυτό που είμαι σήμερα. Σε ευχαριστώ, που ήσουν το απόλυτο πρότυπο. Σε αγαπώ, μαμά».



Κλείσιμο
Μάλιστα, πολύ γρήγορα η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα δέχτηκε ευχές και από το κοινό της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, καθώς και συγχαρητήρια για το πώς μεγάλωσε την κόρη της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το σχόλιο ενός follower της Μισέλ Ομπάμα, που  έγραψε για την μητέρα της: «Σου αξίζουν πολλά εύσημα, που μεγάλωσες μία τόσο καλή γυναίκα όσο η κόρη σου. Δεν έχω παρά βαθιά εκτίμηση για εκείνη, όπως και για εσένα».

Κάποιος άλλος της έγραψε: «Σε ευχαριστούμε κυρία Ρόμπινσον για όσα έδωσες σε αυτή την χώρα, στις έγχρωμες γυναίκες, αλλά και σε όλες τις γυναίκες, παντού».

Η ίδια η Μισέλ Ομπάμα σε προηγούμενη ανάρτησή της για την μητέρα της, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, είχε γράψει: «Άφησε το αποτύπωμα για το πώς να μεγαλώσω τα κορίτσια μου. Μαμά, είσαι ο βράχος μου, η καλύτερη μου φίλη. Ήσουν το φως, που με οδηγούσε σε όλη μου την ζωή».




Ειδήσεις σήμερα:


Μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο: Στη μάχη από τα ξημερώματα εναέρια μέσα - Εκκενώθηκαν πέντε χωριά

Νίκος Δένδιας: Η Τουρκία πήρε διαζύγιο από τη διεθνή νομιμότητα

Η μαφία του... λουκουμά: «Έτσι με έδειραν και με πυροβόλησαν» - Στο φως η δικογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης