Μισέλ - Μπαράκ Ομπάμα: Με δύο throwback φωτογραφίες εύχονται στην κόρη τους, Σάσα, για τα 20ά γενέθλια της

Μισέλ - Μπαράκ Ομπάμα: Με δύο throwback φωτογραφίες εύχονται στην κόρη τους, Σάσα, για τα 20ά γενέθλια της

Για τους δύο περήφανους γονείς, η Σάσα θα είναι πάντα «το μικρό τους κορίτσι»

sasha_obama
Η Σάσα Ομπάμα γιόρτασε χθες τα 20ά γενέθλια της και, όπως είναι φυσικό, οι γονείς της έσπευσαν να της ευχηθούν και μέσω των social media.

Παρά το γεγονός ότι η κόρη τους έχει πλέον ενηλικιωθεί, στα μάτια των γονιών της είναι ακόμα «ένα μικρό κορίτσι» και αυτό αποδεικνύουν και οι δημοσιεύσεις τους, αφού και οι δύο έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες του κοριτσιού από την παιδική της ηλικία.

Συγκεκριμένα, ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράστηκε με το κοινό του μία φωτογραφία, όπου κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του και έγραψε στην λεζάντα, που την συνοδεύει: «Χρόνια πολλά Σάσα! Έχεις μεγαλώσει τόσο γρήγορα και είναι πραγματικά απόλαυση να σε βλέπω να γίνεσαι ο άνθρωπος, που πάντα ήλπιζα να γίνεις. Εγώ και η μητέρα σου ανυπομονούμε να δούμε πού θα σε βγάλει η ζωή μετά».



Με την σειρά της η Μισέλ Ομπάμα, δημοσίευσε μία ακόμα στιγμή της παιδικής ηλικίας της Σάσα. Στην φωτογραφία, το μικρό κορίτσι κοιτάει την μητέρα του στα μάτια, ενώ τα χαμόγελά τους δείχνουν ότι πρόκειται για μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή του παρελθόντος. «Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου Σάσα! Είμαι ευγνώμων για κάθε χαμόγελο, που μοιραστήκαμε -και για όσα μου δίδαξες τόσα χρόνια. Θα είσαι πάντα το μικρό μου κοριτσάκι, αλλά δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την γυναίκα, στην οποία έχεις εξελιχθεί. Σ' αγαπάω πολύ», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.



Μάλιστα, η Μισέλ Ομπάμα σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε εκδηλώσει την ανησυχία της για τις δύο κόρες της, καθώς η Σάσα είναι πλέον 20 χρονών, ενώ η Μάλια 23 και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επαγγελματική τους ζωή. Όπως είχε αναφέρει, φοβάται για την σωματική τους ακεραιότητα, καθώς και για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν ρατσιστικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας τους, δεδομένης της ξαφνικής έξαρσης των ρατσιστικών φαινομένων στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα. Τους ίδιους προβληματισμούς φαίνεται να έχει και ο σύζυγός της, αφού παρά το γεγονός ότι θεωρεί τις δύο κόρες του ακόμα πιο έξυπνες από ότι ήταν εκείνος στην ηλικία τους, «κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις», όπως είπε.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης