Με νέο λουκ θα εμφανιστεί στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών η ηθοποιός
Με το τέλος του δεύτερου κύκλου των Άγριων Μελισσών η Θεοφανία Παπαθωμάμετά από καιρό λόγω τη πανδημίας είπε να κάνει θέατρο και συμμετέχει στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο».
Η περιοδεία του θιάσου ξεκίνησε από την Αθήνα και χθες βράδυ οι ηθοποιοί βρέθηκαν στο θέατρο Πέτρας.
Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» εντόπισε τη Θεοφανία Παπαθωμά, μετά το τέλος της παράστασης, και εκείνη μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση.
«Άλλαξα τα μαλλιά μου για τον ρόλο. Είπα να κάνω τη Βιολέτα ξανθιά. Ο σύζυγός μου το είδε μόνο σε φωτογραφία, γιατί είναι στην Πάτρα, αλλά του άρεσε», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.