Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Δια χειρός...Κιμ Καρντάσιαν οι αθλήτριες της Αμερικανικής αποστολής
Η εταιρεία εσωρούχων της «Skims» θα αναλάβει να ντύσει τις αθλήτριες της Αμερικής
Πέννυ Λουπάκη
Δια χειρός...Κιμ Καρντάσιαν θα είναι οι φετινές εμφανίσεις των αθλητριών της ολυμπιακής και παραολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Η διάσημη περσόνα ανακοίνωσε με μία δημοσίευσή της στο Instagram πως η εταιρεία εσωρούχων της «Skims» θα ντύσει τις αθλήτριες της Αμερικανικής αποστολής.
Αναρτώντας φωτογραφίες της κολυμβήτριας Χέιλι Άντερσον, της αθλήτριας στίβου Νταλάιλα Μουχάμαντ, της Άλεξ Μόργκαν από την ομάδα ποδοσφαίρου και της αθλήτριας Παραολυμπιακών Αγώνων, Σκάουτ Μπάσετ ντυμένες με ρούχα της εταιρείας της, έκανε γνωστή την είδηση.
Στην λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε:«Είμαστε πολύ περήφανοι, που θα στηρίξουμε την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Από όταν ήμουν 10 ετών, άκουγα ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου. Όταν με κάλεσαν να αναλάβει η Skims την ομάδα των ΗΠΑ, με κυρίευσε η κάθε στιγμή που πέρασα θαυμάζοντας την δύναμη και την ενέργεια όσων έπαιρναν μέρος στου Ολυμπιακούς Αγώνες».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.