Βρετανία: Τέλος η καραντίνα για τον πρίγκιπα Χάρι - Αναμένεται να συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον Γουίλιαμ

Βρετανία: Τέλος η καραντίνα για τον πρίγκιπα Χάρι - Αναμένεται να συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται από την Παρασκευή σε αυτοαπομόνωση στο Frogmore Cottage και θα υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού - Λέγεται ότι θα παρευρεθεί ως «καλεσμένος έκπληξη» σε μυστική φιλανθρωπική εκδήλωση

harry_william
Τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού περιμένει ο πρίγκιπας Χάρι, που εφόσον είναι αρνητικά, θα μπορέσει επισήμως να τερματίσει την καραντίνα στην οποία βρίσκεται από την Παρασκευή, οπότε και προσγειώθηκε στη Βρετανία.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στην πατρίδα του για να συμμετάσχει στην αυριανή τελετή αποκαλυπτηρίων αγάλματος της μητέρας του, Νταϊάνα. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Frogmore Cottage, ενώ εάν όλα πάνε βάσει προγράμματος, φήμες τον θέλουν να κάνει εμφάνιση ως καλεσμένος -έκπληξη σε μυστικό φιλανθρωπικό γεγονός. Οι διοργανωτές, σύμφωνα με την Sun, έχουν κινήσει Γη και Ουρανό για να τον έχουν εκεί.

Στην εκδήλωση θα είναι λίγα άτομα. Μεταξύ αυτών, οι γιοι της, Γουίλιαμ και Χάρι, η στενή οικογένεια της Νταϊάνα και ο γλύπτης Ίαν Ρανκ Μπρόντλεϊ. Μετά την τελετή, οι δύο αδελφοί αναμένεται να έχουν μια ιδιωτική συνάντηση, αν και οι μάχες στο παρασκήνιο είναι έντονες. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα επισκεφθεί πριν την τελετή ιδιωτικά το σημείο που βρίσκεται το άγαλμα, μαζί με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερη η 81χρονη που «πήρε για ενθύμιο» φιαλίδιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου

Έρχονται εμβολιασμοί ακόμη και σε πλαζ και πλατείες - Ξεκινούν τα εμβόλια κατ΄οίκον στις 6 Ιουλίου

Φοιτητικό επίδομα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Οδηγίες και κριτήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης