Μέγκαν Μαρκλ: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την είχε αποκαλέσει «αναθεματισμένη γυναίκα», ισχυρίζεται συγγραφέας

Μέγκαν Μαρκλ: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την είχε αποκαλέσει «αναθεματισμένη γυναίκα», ισχυρίζεται συγγραφέας

Το οργισμένο ξέσπασμα του Δούκα του Κέιμπριτζ για τη νύφη του περιγράφει συγγραφέας, που βάζει στο μικροσκόπιο το ρήγμα ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον  Χάρι

the_royals_art
Μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, πολλά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου - και όχι μόνο - είδαν προοπτικές για γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι, τους δύο εγγονούς της βασίλισσας Ελισάβετ που τα τελευταία χρόνια έχουν ιδιαίτερα ψυχρές σχέσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Λέισι, συγγραφέα ενός νέου βιβλίου με τίτλο «Battle of Brothers» με κεντρικό θέμα το ρήγμα ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες, η ένταση ανάμεσα στα αδέλφια παραμένει και η «κόντρα» θα αργήσει να υποχωρήσει.

Παρά το γεγονός ότι αρκετά άτομα έχουν προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια - και προσπαθούν ακόμα - να συμφιλιώσουν τους δυο γιους της Νταϊάνα, οι πεισματάρηδες «γαλαζομαίματοι» δεν είναι διατεθειμένοι να ξεχάσουν τόσο εύκολα τους λόγους που τους απομάκρυναν.

Ο Λέισι, σύμφωνα με τη Mirror, γράφει ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα ήθελε να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του και ακόμα και να «παραδεχτεί μερικά από τα λάθη που έκανε». Ο συγγραφέας όμως θεωρεί ότι ο πάγος ανάμεσα στον Χάρι και τον Ουίλιαμ θα αργήσει να λιώσει, παρόλο που τα δυο αδέλφια εθεάθησαν να μιλούν μετά την κηδεία του Φιλίππου τον Απρίλιο. Ο ρόλος της Μέγκαν Μαρκλ στη σχέση του ζευγαριού δεν διευκολύνει τα πράγματα, αφού ο Δούκας του Κέιμπριτζ δεν τρέφει και τα πιο... θερμά συναισθήματα για τη νύφη του.

Αναφερόμενος στους εορτασμούς για το πλατινένιο Iωβηλαίο της Ελισάβετ την επόμενη χρονιά, όταν η βασιλική οικογένεια θα συγκεντρωθεί στο μπαλκόνι του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ, ο συγγραφέας τονίζει ότι ο Ουίλιαμ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να «καταπιεί την περηφάνια του και να χαμογελάσει δίπλα στη Μέγκαν».

Ο Λέισι γράφει στην Daily Mail: «Σύμφωνα με τις πηγές μου, κάποιος του είχε υποδείξει στο παρελθόν ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μια "δύσκολη νύφη". Η αντίδραση του Ουίλιαμ ήταν αρχικά να γνέψει καταφατικά. Έπειτα όμως ξαφνικά ξέσπασε οργισμένος: Κοίτα όμως πώς συμπεριφέρθηκε αυτή η αναθεματισμένη γυναίκα στο προσωπικό μου - ήταν ανελέητη!"».

Ο συγγραφέας που ισχυρίζεται ότι έχει βαθιά γνώση των υποθέσεων της Βασιλικής Οικογένειας αναφέρει επίσης ότι ορισμένοι φίλοι του Χάρι παραδέχτηκαν πως η Δούκισσα του Σάσεξ «μπορεί να γίνει κατά 500% εφιάλτης» και ότι οι υποστηρικτές του ζευγαριού έχουν προσέξει στον χαρακτήρα της Μέγκαν «τον συνδυασμό αυτοπροβολής και αυτολύπησης».



Ειδήσεις σήμερα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δράστης «απαίτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο»

Μάτζικ Τζόνσον: Κάνει... ζωάρα στα Επτάνησα και τα αποθεώνει - «Πλημμύρισε» με ελληνικό χρώμα το Instagram του!

Έλληνας 21 ετών αγνοείται στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης