Είναι σέξι, είναι ωραία έχει και αυτοπεποίθηση. Ο λόγος για τη Giorgia Soleri την όμορφη αρραβωνιαστικιά του νικητή της φετινής Eurovision, Νταμιάνο Νταβίντ.
Το μοντέλο και influencer από την Ιταλία που είχε μιλήσει για ένα πολύ προσωπικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και επηρεάζει και τη σεξουαλική της ζωή είναι πολύ ενεργή και πολλές είναι οι φορές που δείχνει τη σέξι της πλευρά στα social media.
Στην τελευταία της ανάρτηση μας έδειξε πώς είναι η διάθεσή της όταν ξυπνάει… Ποζάρει στο φακό με μαύρα εσώρουχα ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να δείχνει και τα περισσότερα από τα τατουάζ που στολίζουν το χυμώδες κορμί της.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.