Η Μπλε Ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας χθες στο Survivor. Μετά από αυτή τη νίκη πρωταγωνιστής των συζητήσεων ήταν ο Τριαντάφυλλος, οι δυνατότητές του αλλά και το αν υποκρίνεται.
Οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι θέλει να πετύχει κι από εκεί που τον αποκαλούσαν χθες μεγάλο καραγκιόζη, απόψε ήταν άξιος, μιας και κέρδισε η ομάδα τους. Από την άλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτηδεν συμφωνεί καθόλου με το πως κινούνται οι Amigos και ξέσπασε:
«Είναι τακτική αυτό που έκανα με τον Ντάφυ. Χθες έχασε κι ήταν καραγκιόζης κι απόψε άξιος. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνουν κι η συμπεριφορά τους. Θα με βρουν απέναντί τους ενώ θα είχαν δίκιο αν έλεγαν να μην παίξει ο Τριαντάφυλλος κι ο ίδιος έλεγε μόνος του να μην παίξει».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών