Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue

Κάια Γκέρμπερ: Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue

H 19χρονη, που είναι φτυστή η μητέρα της, αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ

kaia_gerber
H κόρη της Σίντι Κρόφορντ, που φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στο χώρο της μόδας φωτογραφήθηκε για το πρώτο της σόλο εξώφυλλο στην Αμερικανική Vogue.

Το τεύχος Ιουνίου/Ιουλίου του διάσημου περιοδικού θα απεικονίζει την 19χρονη Κάια Γκέρμπερ να ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα με κεντητά λουλούδια, γεγονός που μόνο περήφανη μπορεί να κάνει τη μητέρα της και επίσης σούπερ μόντελ, Σίντι Κρόφορντ.

Η Κάια αυτή την στιγμή αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο χώρο της μόδας και φυσικά, η Κρόφορντ δεν μπορεί να αφήσει την επιτυχία της ασχολίαστη. Με ένα συγκινητικό post στο Instagram έδωσε συγχαρητήρια στην κόρη της και τής εξέφρασε την αγάπη της.

Το μοντέλο και ηθοποιός έγραψε: «Συγχαρητήρια @kaiagerber για το πρώτο σόλο εξώφυλλο στην Αμερικανική Vogue. Η εσωτερική και εξωτερική ομορφιά σου λάμπει σήμερα και κάθε μέρα. Είμαι τόσο περήφανη για τη νεαρή γυναίκα, που έχεις γίνει και ενθουσιασμένη που σε παρακαλουθώ να συνεχίζεις το ταξίδι σου. Υποθέτω ότι όλες αυτές οι φορές, που παίξαμε "φωτογράφιση" στην ντουλάπα μου, τελικά έφεραν αποτέλεσμα» 



Με τη σειρά της, η κόρη της έκανε και εκείνη μία ανάρτηση, όπου εξηγεί την συγκίνησή της και ευχαριστεί τα άτομα, που τή βοήθησαν στο ταξίδι της. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά να γίνω πολύ συναισθηματική για αυτό, το πρώτο μου σόλο εξώφυλλο για την Αμερικανική Vogue. Νιώθω σαν να κρατάω τη μικρή Κάια και να της λέω ότι μια μέρα θα έχει φωνή, υπενθυμίζοντας της να μη μεγαλώσει πολύ γρήγορα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μού έδωσαν τόσα πολλά, για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά μου έχουν επίσης διδάξει τόσα πολλά μαθήματα -μερικά πιο δύσκολα από τα άλλα. Υπήρξαν πολλές στιγμές, που ένιωθα ότι το σώμα και το πρόσωπό μου χρησιμοποιούνταν για να ερμηνεύσουν ποια είμαι. Επιτέλους αισθάνομαι ελεύθερη από αυτό και συνεχίζω να μαθαίνω καθώς μεγαλώνω. Θέλω να σάς ευχαριστήσω όλους στην Vogue και την @frynaomifry από τα βάθη της καρδιάς μου, που μού έθεσε ερωτήσεις, που πάντα ήθελα να μού τεθούν και ήταν εξαιρετική ακροάτρια. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @colin_dodgson που με απαθανάτισε στην παραλία, όπου μεγάλωσα», έγραψε στην ανάρτησή της η Κάια Γκέρμπερ. 

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

«Πρωταθλήτρια ανάπτυξης η Ελλάδα» - Διθυραμβικά σχόλια στα γερμανικά ΜΜΕ για την πορεία της οικονομίας

Λάρισα: Επιμένουν με τον… καφέ στο χέρι – Η συνήθεια της καραντίνας

Ισπανία: Ο Σάντσεθ απέλασε 2.700 μετανάστες σε μια μέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης