Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ τιμωρούσε τον εαυτό της, επειδή δεν έμοιαζε στη μητέρα της

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ τιμωρούσε τον εαυτό της, επειδή δεν έμοιαζε στη μητέρα της

Της πήρε πολύ καιρό να καταλάβει πως ο κάθε άνθρωπος έχει μια ξεχωριστή ομορφιά, ενώ ενοχλούνταν από την ομοιότητά της με τον πατέρα της

willis
Σε μία προσπάθειά της να τονώσει την αυτοπεποίθηση του κοινού της στο Instagram, η Ταλούλα Γουίλις αποκάλυψε πως στο παρελθόν μισούσε τον εαυτό της, επειδή έμοιαζε περισσότερο με τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις και όχι με την πανέμορφη μητέρα της, Ντέμι Μουρ.

Στην ανάρτηση της στο Instagram περιέχονται μερικές φωτογραφίες της από διάφορα στάδια της ζωής της και η ομοιότητα της με τον διάσημο ηθοποιό είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη. Τις φωτογραφίες της συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο μήνυμα: «Μου πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ότι η γήρανση έρχεται χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις, ο χρόνος περνάει και το πρόσωπό σου μπορεί να αλλάξει», ξεκινάει η Ταλούλα.



Στην συνέχεια αναφέρεται στη δυσκολία, που είχε κάποτε στο να αντιληφθεί την ομορφιά της, ενώ παραδέχεται πως δεν τής άρεσε που έμοιαζε στον πατέρα της. «Τιμωρούσα για πολύ καιρό τον εαυτό μου, που δεν έμοιαζα σαν τη μαμά μου και όλοι μού έλεγαν από τότε, που γεννήθηκα ότι είμαι σαν δίδυμη του μπαμπά μου. Μισούσα αυτή την ομοιότητα και πίστευα ότι αυτή η "αρρενωπότητα" ήταν και ο λόγος που δε με αγαπούσαν. Λάθος. Ήμουν και είμαι άξια και πολύτιμη σε κάθε στάδιο της ζωής μου, σε κάθε μέγεθος και με κάθε χτένισμα. Και το ίδιο κι εσύ», έγραψε η 27χρονη, που δείχνει αλλαγμένη μετά τον πρόσφατο αρραβώνα της με τον αγαπημένο της, Ντίλον Μπας.

Στην ίδια δημοσίευση μοιράζεται με τους followers της ορισμένα τιπς, τα οποία θα τούς βοηθήσουν να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Μέσα στις πρώτες συμβουλές φυσικά, πέρα από το να μην κοιτάζονται συνεχώς στον καθρέφτη είναι και η αποχή από τα social media, καθώς πολλές φορές αποτελούν αιτία έλλειψης αυτοπεποίθησης για αρκετό κόσμο, ο οποίος είτε δέχεται κριτική, είτε μπαίνει σε συγκρίσεις. 

Κλείσιμο









Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για κλιματική αλλαγή: Εύχομαι η Ελλάδα να μην είναι ουραγός αλλά πρωταγωνιστής

Το... τερμάτισε 37χρονος στη Λάρισα: «Έσπασε» το κοντέρ του αλκοολόμετρου - Άναυδοι οι αστυνομικοί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης