Μία Καλίφα: «Χτυπάει» νέο τατουάζ και προκαλεί ξανά το ISIS

Μία Καλίφα: «Χτυπάει» νέο τατουάζ και προκαλεί ξανά το ISIS

Απεικονίζει την Άσια Ραμαζάν, θύμα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους - Δείτε την ανάρτησή της

mia_khalifa_art
Η πρώην πορνοστάρ και παρ' ολίγον θύμα των Τζιχαντιστών, Μία Καλίφα, δεν εννοεί να μείνει μακριά από τις προκλήσεις. «Χτυπώντας» ένα καινούργιο τατουάζ στον αριστερό της πήχη, η εκρηκτική 28χρονη αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στην Άσια Ραμαζάν, μια γυναίκα από το Κουρδιστάν, η οποία δολοφονήθηκε από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Μία Καλίφα καλεί τα 23,8 εκατομμύρια των θαυμαστών της να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για την Ραμαζάν, μια πραγματική σύγχρονη μάρτυρα. Η Καλίφα λέει συγκεκριμένα «νιώθω τιμή που ο Γιουσέφ Ντάνιελ [σσ: Σουηδός εικαστικός] σχεδίασε αυτό το τατουάζ ειδικά για εμένα. Το μήνυμά του θα με εμπνέει κάθε μέρα. Η Άσια Ραμαζάν ήταν μέλος της Κουρδικής Ομάδας Προστασίας Γυναικών και έδινε τη δική της μάχη για να προστατεύσει τη Συρία από τους Τζιχαντιστές. Σκοτώθηκε στα 19 της χρόνια, κατά την απελευθέρωση της πόλης Μανμπίζ».



Υπενθυμίζεται ότι η Λιβανεζο-αμερικανίδα Μία Καλίφα (κατά κόσμον Σάρα Τζο Σαμούν) έκανε σπουδαία σταδιοδρομία στο χώρο του πορνό ως σούπερ-σταρ, έως ότου γύρισε μια σκηνή ομαδικού σεξ φορώντας χιτζάμπ. Τότε το Ισλαμικό Κράτος απείλησε ότι θα τη βιάσει και θα τη σκοτώσει. Προς επίρρωσιν αυτών των απειλών, το ISIS δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο ένας εκτελεστής επιδεικνύει τον τρόπο με τον οποίον σκοπεύει να αποκεφαλίσει τη βλάσφημη Μία Καλίφα.
mia_khalifa_in
mia_khalifa_in4
mia_khalifa_in3
mia_khalifa_in2
Κλείσιμο

Στην αρχή του 2015 η Καλίφα ανακοίνωνε ότι αποσύρεται οριστικά από τη βιομηχανία του πορνό, καθώς, όπως έλεγε τότε «προτιμούσε μια κανονική δουλειά». Φαίνεται όμως ότι η τάση να προκαλεί είναι έμφυτη και ασυγκράτητη. Με το καινούργιο τατουάζ της, η Μία Καλίφα παίζει ξανά με τη φωτιά. Εν γνώσει των θανάσιμα σοβαρών συνεπειών που μπορεί να προκαλέσει η πράξη της.

Ειδήσεις σήμερα: 

Απελευθερώθηκαν οι μετακινήσεις: Ξεκίνησε η έξοδος από τις πόλεις - Κίνηση σε λιμάνια και διόδια

Βεβαιώσεις μετακίνησης: Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται, μετά την άρση του lockdown

Οι πρώτες ώρες στην αγορά χωρίς SMS και τον φόβο προστίμων - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης