Για ακόμα μια εβδομάδα οιΆγριες Μέλισσες θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό καθώς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.
Στο αποψινό επεισόδιο όλο το χωριό είναι στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδελφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί.
Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη, που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης, καταρρακωμένος από τον χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη.
Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου. Πώς θα αντιδράσει απέναντι στον γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.