Για ακόμα μια εβδομάδα οιΆγριες Μέλισσες θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό καθώς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.
Στο αποψινό επεισόδιο όλο το χωριό είναι στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδελφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί.
Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη, που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης, καταρρακωμένος από τον χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη.
Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου. Πώς θα αντιδράσει απέναντι στον γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.