Cypress Hill: Η ιστορία του θρυλικού χιπ χοπ συγκροτήματος σε graphic novel

Cypress Hill: Η ιστορία του θρυλικού χιπ χοπ συγκροτήματος σε graphic novel

Μέσα από τις σελίδες του κόμικ, δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να γνωρίσει τα μέλη του συγκροτήματος και την πορεία τους προς την επιτυχία

cypress
Tην 30ή επέτοιο από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ γιορτάζουν οι Cypress Hill με ένα graphic novel σε συνεργασία με την Z2 Comics, το οποίο αφηγείται την ιστορία του χιπ χοπ συγκροτήματος. Συγγραφείς του βιβλίου με τον τίτλο «Cypress Hill: Tres Equis» είναι οι Νόα Κάλαχαν - Μπίβερ και Γκαμπριέλ Αλβαρέζ. Την εικονογράφιση έχουν αναλάβει οι Φέλιξ Ρουίζ, Τζέφτε Πάλο, Χουάν Χέντεον, Ντάμιον Σκοτ, Άνχελ Ερνάντεζ και Παρί Αλέιν.



Στην περίληψη του βιβλίου γίνεται γνωστή η αρχή της ιστορίας για τη δημιουργία του συγκροτήματος:  «Προτού γίνουν είδωλα, ο Λούις (B-Real) και ο Σενέν (Sen Dog) ήταν έφηβοι μιγάδες της γειτονιάς που προσπαθούσαν να μείνουν μακριά από προβλήματα - έως ότου μια σειρά τυχαίων συναντήσεων και με τις δύο πλευρές του νόμου άλλαξε την πορεία τους για πάντα» . Στις σελίδες του κόμικ θα φιλοξενούνται, επίσης, χαρακτήρες από τα τραγούδια του συγκροτήματος, που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως η Maggie από το «Stoned Is the Way of the Walk» και ο Officer O'Malley από το «Hole in the Head».

Το graphic novel «Cypress Hill: Tres Quis» θα κυκλοφορήσει στα αγγλικά και στα ισπανικά τον Αύγουστο σε μία τυπική έκδοση 160 σελίδων. Πέραν αυτής, θα κυκλοφορήσουν επίσης μία περιορισμένη έκδοση super deluxe με ένα αποκλειστικό LP του συγκροτήματος, το οποίο θα φέρει καινούριο εξώφυλλο, που δημιούργησε ο Ρικάρντο Λόπεζ Όρτιζ. Επιπλέον, θα κυκλοφοήσει άλλη μία πολυτελής έκδοση του κόμικ με σκληρό εξώφυλλο. Και οι τρεις εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες προς αγορά στο κατάστημα της Z2 Comics

graphic_novel


Ο B-Real, μέλος των Cypress Hill, ανέφερε σχετικά με την κυκλοφορία του βιβλίου: «Η τέχνη ήταν πάντα σημαντική επιρροή στη ζωή μας και στη μουσική μας. Ως παιδιά διαβάζαμε κόμικς που ήταν γεμάτα ήρωες, οι οποίοι επιτύγχαναν το αδύνατο. Τριάντα χρόνια αργότερα, δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε την ιστορία μας με αυτόν τον τρόπο. ».


«Η ιστορία των Cypress Hill σε μία graphic novel είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξουμε τον χρόνο και τον τόπο, όπου γεννήθηκε το γκρουπ» 
δήλωσε ο Sen Dog.


Ειδήσεις σήμερα: 


ΑΣΕΠ: Τα τελικά αποτελέσματα για προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος (προκήρυξη 1Γ/2019)

Πρίγκιπας Φίλιππος προς Νταϊάνα: «Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιος που έχει τα λογικά του να σε αφήνει για την Καμίλα»

Δημήτρης Λιγνάδης: Καθηλώνει με τα όσα αποκαλύπτει ο πρώτος μηνυτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης