«Janis Joplin: Days & Summers»: Το συλλεκτικό λεύκωμα της Τζάνις Τζόπλιν θα κυκλοφορήσει σε 2.000 αντίτυπα

«Janis Joplin: Days & Summers»: Το συλλεκτικό λεύκωμα της Τζάνις Τζόπλιν θα κυκλοφορήσει σε 2.000 αντίτυπα

Στις 10 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν τα αντίτυπα, δίνοντας έτσι μία ευκαιρία στους θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας να κάνουν μια βαθιά κατάδυση στα προσωπικά της αρχεία

janis_joplin
Το λεύκωμα «Janis Joplin: Days & Summers», που περιέχει πλήθος από τα προσωπικά αρχεία της Τζάνις Τζόπλιν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 2.000 αντίτυπα στις 10 Ιουνίου. Το λεύκωμα περιέχει σπάνιες φωτογραφίες, αδημοσίευτες επιστολές, αποκόμματα από εφημερίδες, σουβενίρ και άλλα στοιχεία, που ιχνηλατούν την καριέρα της από το 1966 ως το 1968. Επιπλέον, περιλαμβάνονται σχόλια από την ίδια την Τζάνις, την οικογένειά της και φίλους της, ενώ ο πρόλογος είναι γραμμένος από την Γκρέις Σλικ.



Η Τζάνις Τζόπλιν ξεκίνησε να φτιάχνει το λεύκωμα της κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1950, όταν ήταν ακόμα μαθήτρια στο Thomas Jeferson High School, κατά τα πρώτα της χρόνια στο Πορτ Άρθουρ του Τέξας. Στις σελίδες του μπορεί να δει κανείς φωτογραφίες από την τάξη της, προγράμματα διάφορων θεατρικών παραστάσεων, καθώς και άλλα σχολικά ενθύμια.

jannis

«Μάθαμε τη ζωή μας φτιάχνοντας ένα λεύκωμα, με τη συνειδητοποίηση ότι η σελίδα ήταν μια έκφραση και το πώς τη χρησιμοποιήσαμε» αναφέρει, στο περιοδικό Rolling Stone, η μικρότερη αδελφή της Τζάνις, Λώρα. Προσθέτει: «Σου δίνει έναν τρόπο να εστιάσεις στις πιο μικρές στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου, και από αυτές τις στιγμές είναι που βγαίνει πιο πολύ το ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος».

Κλείσιμο
tzanis

Το λεύκωμα που θα κυκλοφορήσει είναι πανομοιότυπο με αυτό, που έφτιαχνε η Τζάνις Τζόπλιν στα μαθητικά της χρόνια, καθώς δεν υπήρξε καμία επιμέλεια στην έκδοση. Τα 2.000 αντίτυπα, που θα κυκλοφορήσουν θα φέρουν όλα τη σφραγίδα του Janis Joplin Estate και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, τη συλλεκτική έκδοση και τη deluxe. Η deluxe έκδοση περιλαμβάνει, μάλιστα, ένα πορτρέτο της τραγουδίστριας και ένα αυτόγραφο της Γκρέις Σλικ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ενός Θεού παιδιά»: Το νέο κοινωνικό τραγούδι του Μπάμπη Κουλούρα - Βίντεο

Προσπάθησε να βιάσει τη 12χρονη Ζενέιντα, του ξέφυγε και την έκαψε ζωντανή - Στον ανακριτή η υπόθεση μετά από 10 χρόνια

Ρωσία: Σάλος με σχολή pole dancing για μουσουλμάνες που άνοιξε δίπλα σε τζαμί - Δείτε βίντεο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης