Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σπανίως μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια έκανε την εξαίρεση και δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στη μητέρα της και την κόρη της Αντιγόνη την οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτo της γάμο. «Τρεις γενιές», έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη