Αρζόγλου και Στάνκογλου μιλούν για την υπόθεση Λιγνάδη

Αρζόγλου και Στάνκογλου μιλούν για την υπόθεση Λιγνάδη

Οι δύο ηθοποιοί υποστήριξαν πως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και πως αν η Δικαιοσύνη κάνει αυτό που πρέπει, θα τεθούν νέες βάσεις και θεμέλια για το θέατρο

stankolgoy-arzogloy
Ο Κώστας Αρζόγλου και ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο Mega για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και το πώς αντιμετωπίστηκε το όλο θέμα από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο Κώστας Αρζόγλου εμφανίστηκε εξοργισμένος με τις δηλώσεις της υπουργού, τις οποίες χαρακτήρισε προσβλητικές. «Δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ υποκρισίας και υποκριτικής τέχνης;», αναρωτήθηκε.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Στάνκογλου, υποστήριξε πως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και πως αν η Δικαιοσύνη κάνει αυτό που πρέπει, θα τεθούν νέες βάσεις και θεμέλια για το θέατρο.

Για τη στάση της υπουργού, υπογράμμισε πως θα έπρεπε να γνωρίζει, καθότι εκείνη ήταν που διόρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου χωρίς διαγωνισμό και χωρίς κριτήρια. Η αντίδρασή της, πρόσθεσε, ήταν πολύ καθυστερημένη και δεν είναι τυχαίο πως έκανε δηλώσεις αφότου έγιναν γνωστά αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί.

Συμπληρώνοντας ο κ. Αρζόγλου, υποστήριξε πως η υπουργός δε θα έπρεπε να ειρωνεύεται.

Τέλος ο κ. Στάνκογλου μίλησε για τις παραγραφές των αδικημάτων τονίζοντας πως ένας βιασμός δεν μπορεί να παραγράφεται σε 15 χρόνια και πως εκεί πρέπει εστιαστεί η συζήτηση.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πέμη Ζούνη: Μου έριξε χαστούκι στη σειρά και μου άνοιξε η μύτη

Δημήτρης Λιγνάδης: Πώς περνά τις ώρες του στη ΓΑΔΑ

Δήμητρα Παπαδήμα: Σκηνοθέτης - ανθρωπάκι μου ζήτησε τρίο - Θα δώσω το όνομά του στον εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης