Βυθισμένος στις σκέψεις του, μελετώντας τη δικογραφία και ετοιμάζοντας την απολογία του μαζί με τους δικηγόρους του, περνά τις ώρες του στο κελί του 7ου ορόφου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έχει τοποθετηθεί μόνος του σε κελί και οι κουβέντες του είναι τυπικές και μετρημένες μόνο με τους αστυνομικούς της συγκεκριμένης υπηρεσίας.
Δεν έχει ζητήσει τίποτα, δεν συνομίλησε με κανέναν από τους συγκρατουμένους του που συνάντησε στους τηλεφωνικούς θαλάμους και χρησιμοποίησε το δικαίωμα του να τηλεφωνήσει μόνο με τον συνήγορο του και τους δικούς του ανθρώπους.
Για εκείνον η κρίσιμη ημέρα είναι η Τετάρτη όπου μετά τη μεταγωγή του στον Ανακριτή θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.