Ο Κώστας Αρζόγλου το πρωί μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μοιράστηκε τη δική του εμπειρία σχετικά με τη συνεργασία που είχε με τονΓιώργο Κιμούλη.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες που αφορούν στον Κώστα Σπυρόπουλο. «Καταρχήν δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν εκ προθέσεως, ακόμη κι αν ειπώθηκε κάτι. Δεν είχε φαντάζομαι αυτήν την πρόθεση καθόλου», είπε αρχικά.
Ο ηθοποιός μερικές ώρες αργότερα θέλησε να ξεκαθαρίσει για να μην παρεξηγηθεί τι εννοούσε ακριβώς.
Ο Κώστας Αρζόγλου λοιπόν επικοινώνησε με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και εξήγησε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και πως με τη φράση «δεν τα πιστεύω αυτά», εννοούσε ότι όλα αυτά του είναι απίστευτα. «Όλες τις κοπέλες τις πιστεύει και τις θαυμάζει. Για τον Κώστα Σπυρόπουλο αν και φίλος, είχε άλλη εντύπωση».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.