Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για την ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για την ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη

«Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με καταπληκτική φωνή και θα πετύχει πράγματα στο μέλλον», λέει  ο γνωστός ηθοποιός για τη νεαρή τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Stankoglou-Stefania1
O Γιάννης Στάνκογλου μετά τις Άγριες Μέλισσες πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες». Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από τα επαγγελματικά του μίλησε στο «7 Μέρες TV» και για τη συγγενική σχέση που έχει με την εκπρόσωπο της Ελλάδος στην επερχόμενη Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Eurovision Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ανιψιά σου.
Ναι! Τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι. Όποτε πήγαινα στο χωριό μου στον Έβρο δεν τύγχανε να είναι η Στεφανία εκεί. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα φέτος το καλοκαίρι που και οι δύο ήμασταν την ίδια περίοδο στο χωριό να βρεθούμε, να έρθει στο σπίτι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με καταπληκτική φωνή και θα πετύχει πράγματα στο μέλλον.

Θυμάμαι μεταξύ άλλων μία ανάρτηση σου στο instagram για την Στεφανία Λυμπερακάκη όπου απάντησες στα επικριτικά σχόλια του ότι επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision ένα κορίτσι που ζει στην Ολλανδία. Ανέφερες μάλιστα ότι οι γονείς της είναι μετανάστες που έφυγαν από τον Έβρο και επέλεξαν να πάνε εκεί προκειμένου να επιβιώσουν. Ήταν δύσκολα αντίστοιχα τα δικά σου παιδικά χρόνια;
Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η ζωή μου στα παιδικά μου χρόνια είχε πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ο πατέρας μου δούλευε στην οικοδομή, η μητέρα μου σε κλωστοϋφαντουργείο. Εργάζονταν πάρα πολλές ώρες και οι δύο καθημερινά. Χρειάστηκε και εγώ να δουλέψω από μικρός. Πιστεύω ότι όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία σε δυναμώνουν. Βλέπεις τη ζωή με άλλο τρόπο και μαθαίνεις να εκτιμάς όσα έχεις.



Stankoglou-Stefania

«Εδώ με την ανιψιά μου που μόλις την γνώρισα ...ΠΛΑΣΜΑ..» είχε γράψει ο Γιάννης Στάνκογλου στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα και μια κοινή φωτογραφία από την πρώτη τους συνάντηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Παράταση μιας εβδομάδας έφεραν οι γιορτές - Στον πάγο το click away

Οι οκτώ προβλέψεις της Χίλαρι Κλιντον για την προεδρία Τραμπ που έγιναν πραγματικότητα

Η Ελλάδα έχει πλέον 5G (και ας μην ξέρει τι είναι)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης