Eurovision 2021: Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη ανυπομονεί για δεύτερη φορά να ζήσει το όνειρό της

Eurovision 2021: Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη ανυπομονεί για δεύτερη φορά να ζήσει το όνειρό της

Η μεγάλη μουσική διοργάνωση ματαιώθηκε πέρυσι λόγω πανδημίας - «Έκλαιγα όταν μου έγινε η πρόταση να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision» αποκάλυψε η ίδια

Stefania
Η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη, για την επερχόμενη συμμετοχή της στη Eurovision 2021.

Αυτές τις μέρες, η 18χρονη τραγουδίστρια που μεγάλωσε και ζει στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς έχει μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει ορισμένα νέα τραγούδια που έχουν συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade. Τη σκηνική παρουσία της στη Eurovision θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Μέχρι στιγμής έχουμε ετοιμάσει δύο νέα τραγούδια. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Σήμερα θα πάω για ένα ακόμα. Είναι τόσο πολύ ωραίο όλο αυτό. Θέλω μόνο να τραγουδάω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» δήλωσε με ενθουσιασμό η ίδια.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε την αντίδραση της όταν της έγινε πρώτη φορά η πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision: «Έκλαιγα. Ήταν το όνειρο μου και τώρα θα γίνει αληθινό. Δεν βλέπω την ώρα! Έβλεπα τη Eurovision από μικρό κοριτσάκι». Μάλιστα χαρακτήρισε την Έλενα Παπαρίζου «θεά», συγκρίνοντάς την με την Μπιγιονσέ.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη στην παρέα μας! | 05/10/2020 | ΕΡΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης